opening kantoor SocialLane

Housewarming SocialLane

opening internet marketing bureau

 

Vol trots en met een grote glimlach kijken wij met het SocialLane team terug op een geslaagd openingsfeest van ons nieuwe kantoor in Scheveningen.

SocialLane

Na maanden van verbouwen, inrichten en verhuizen, openden wij afgelopen woensdag 10 juli het nieuwe SocialLane kantoor aan de Hellingweg 98K in de haven van Scheveningen. Ons nieuwe kantoor is helemaal opnieuw ingericht met een bruisende vibe om het creatieve brein te stimuleren. Naast de opening van het nieuwe kantoor vierden wij ook onze nieuwste aanwinst; Social Dock. Social Dock is de nieuwste vergader-hotspot van Den Haag! De prachtige locatie met uitzicht op de haven is een inspirerende plek voor onder andere professionele meetings, workshops, trainingen of vergaderingen.

Openingsavond

De opening van ons kantoor was een bijzondere avond waar wij met het team wekenlang naartoe hebben geleefd. Afgezien van de regenbuien was het een spetterende en feestelijke avond met een grote groep van onze klantrelaties. Niet alleen hebben wij vele enthousiaste complimenten gekregen over het nieuwe kantoor. Ook vertelden onze genodigde gasten over bijzondere ontmoetingen onderling. Kortom, een zeer geslaagd feest dat wij nooit zullen vergeten. Vooraf hebben wij de gasten gevraagd een donatie te doen voor een project ‘onderzoek naar Alvleesklierkanker’. We hebben een mooi bedrag opgehaald. Binnenkort hierover meer!

 Nog even nagenieten? Bekijk hier een foto- en een korte video-impressie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.