#NBZD

Vandaag is het weer Broer en Zus-dag. Een initiatief van radio-dj Giel Beelen. Hij riep vorig jaar, plots na het overlijden van zijn zus, 30 september uit tot nationale Broer en Zus-dag. Een dag in het jaar waarbij boers en zussen elkaar laten weten dat ze van elkaar houden.

Het initiatief werd massaal omarmd op verschillende social media. Tienduizenden mensen plaatsten berichtjes en foto’s van hun broers en zussen. Giel vond de reacties hartverwarmend. En melde dan ook: “Ik ben iemand die alles op de radio met mijn luisteraars deelt, dus ook dit soort vreselijke dingen. De reacties waren echt hartverwarmend. Mijn behoefte om de dood van mijn zus in iets positiefs om te zetten, raakte blijkbaar bij heel veel mensen een snaar.”

Ook dit jaar werden er weer massaal foto’s en leuke berichtjes geplaatst op social media.Wij hebben verschillende social media gescand op leuke berichtjes en foto’s en hebben deze hieronder onder elkaar gezet.

Nog geen foto van je boer of zus geplaatst plaats hem dan snel, want het is maar één dag in het jaar #NBZD 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die SocialLane biedt op het gebied van het scannen van het web? Neem dan even contact met ons op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.