logo hbc

SocialLane nieuwe partner HBC

De Haagsche Business Club is van mening dat Social Media zakelijk steeds belangrijker wordt. Om de leden van de Haagsche Business Club meer bekend te maken met de mogelijkheden van Social Media zijn we een samenwerking aangegaan met SocialLane. SocialLane is specialist in het online positioneren van het regionale MKB en Events. Wij willen met dit initiatief meer ondernemers met elkaar verbinden en zo een impuls geven aan de regionale economie.

Extra dimensie voor de Haagsche Business Club

Raymon Geldof, bestuurslid van de Haagsche Business Club, is blij met de nieuwe partner. “Als HBC ervaren wij dat een actieve aanwezigheid op Social Media bijdraagt aan onze naamsbekendheid”. In SocialLane hebben we een partner gevonden die ons helpt ook Social Media dichterbij de leden te brengen. Dat doen ze o.a. door alle berichtgeving tijdens een bijeenkomst voor ons bij te houden en te presenteren op een prachtig Social Dashboard. De aanwezige zien zo live wat er online word gezegd over HBC. Ook zal SocialLane in het najaar enkele workshops geven om de leden zelf de handvatten aan te reiken die ze nodig hebben voor een zakelijke inzet van Social Media. We zijn erg blij met SocialLane die met hun professionele aanpak van grote toegevoegde waarde is.”

Specialist in Social Media

Volgens Jochem van Loon van SocialLane past deze samenwerking in zijn missie: “Wij willen namelijk meer regionale ondernemers met elkaar verbinden via Social Media. Om zo de Haagse economie een impuls te geven. Dat doen we o.a. door de kansen van Social Media te belichten, toelichting te geven en koud water vrees weg te nemen”. Social Media is inmiddels een serieus marketingmiddel waar wij ondernemers graag mee helpen om dat op de juiste manier in te zetten.

SocialLane is gespecialiseerd in het online positioneren van MKB bedrijven & Events. Zij zorgen voor de positionering op Social Media, het maken van (responsive) websites en Google Marketing. SocialLane kenmerkt zich door een praktische, creatieve en doelgerichte aanpak. Zij staan dichtbij de ondernemer en reiken oplossingen aan die afgestemd zijn op de ambitie en het business model van de klant.

Kijk voor meer informatie over SocialLane:

www.sociallane.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.