SocialLane wordt Social Media partner van de Business Beurs Haaglanden

SocialLane wil het zakelijk gebruik van Social Media stimuleren. In het bijzonder in de Haagse regio. Wij zijn dan ook trots op de samenwerking met de Business Beurs Haaglanden. Voor SocialLane is dit een mooie gelegenheid om Social Media meer onder de aandacht te brengen bij de Haagse ondernemer.

De Business Beurs Haaglanden is bij uitstek de beurs waar bedrijven, ZZP’ers, businessclubs en organisaties in de regio Haaglanden samenkomen om hun producten en diensten onder de aandacht te brengen. De Business Beurs Haaglanden is geen statische beurs met hokjes, maar een gezellige markt met open Business Points waar men kan netwerken. Er worden ook meerdere workshops gegeven over diverse onderwerpen. Kortom een beurs volop zakelijke mogelijkheden, inhoudelijke informatie en ongedwongen netwerken.

Ondernemen via Social Media
De organisatie van de Business Beurs Haaglanden ziet vele mogelijkheden in een actiever zakelijk gebruik van Social Media. Voor hen is de samenwerking met SocialLane een mooie gelegenheid om de doelgroep van de beurs op een vernieuwende manier te benaderen. SocialLane verzorgt in dit project het content beheer, de monitoring en zal tijdens de beurs de webcare beheren.

De Business Beurs Haaglanden wordt gehouden op 31 oktober 2013 van 13.00-20.00 uur in het Kyocera Stadion.

Meer informatie over: Business Beurs Haaglanden

BBH - SocialLane

 

 

 

 

 

 

 

Robin Sluysmans

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.