Online Marketeer

online marketingbureau met Google

Functienaam

Online marketeer

Uren per week

32 / 40 uur per week

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan ook per email. Stuur je CV en motivatiebrief naar: [email protected]

Binnen ons marketingteam ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse online marketingcampagnes

Van strategie tot uitvoering. Jij organiseert samen met de klant strategische marketingsessies en zorgt ervoor dat het beste resultaat op het gebied van online advertising, vindbaarheid en social media wordt behaald.

Naast het uitdenken van de strategie ben je verantwoordelijk voor het analyseren en optimaliseren van websites van onze opdrachtgevers. Jij hebt de passie om bedrijven beter te positioneren in Google. SEO en SEA kennen voor jou geen geheimen.

Daarnaast beheer je diverse social media activiteiten van klanten. Je houdt je bezig met het opbouwen van de community, je maakt verfrissende content als ook succesvolle advertenties. Dit doe je op verschillende kanalen, zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.

Wat heb je nodig voor deze functie?

Niveau

Je hebt hbo werk- en denkniveau en een opleiding in de richting digitale media, marketing of commerciële economie

Kennis

Je hebt kennis van actuele online-ontwikkelingen en blijft hier op de hoogte van. Elke dag een beetje beter en slimmer worden.

Ervaring

Je hebt 2 tot 5 jaar online marketing ervaring. Bij voorkeur ook ervaring aan de bureauzijde.

Je werkt...

Planmatig en behoudt het overzicht ook als de werkdruk stijgt. Daarnaast ben je leergierig, klantgericht, zelfstandig en zeker ook een teamplayer

Je bent...

Commercieel gedreven, ondernemend en in staat om dingen voor elkaar te krijgen. Je bent pragmatisch en creatief. Leuke dingen bedenken die werken dus!

Tooling

Je hebt kennis van SEO, SEA en Google analytics. Google certificaten zijn een pré

Wat hebben wij je te bieden?

kantoor sociallane
20221014 Mch 0213

Wat heb je nodig voor deze functie?

SocialLane is gevestigd in een prachtige, inspirerende en industriële ruimte in de haven van Scheveningen. Afgelopen jaren is ons kantoor uitgegroeid tot één van de toonaangevende online marketingbureaus in de Haagse regio. We maken een flinke groei door en dat resulteert in veel energie binnen het bedrijf. We zijn een jonge en dynamische organisatie waar je inbreng en ideeën altijd welkom zijn! Je komt te werken in een enthousiast team van webdesigners, webdevelopers, marketeers en projectmanagers. The Hague Digitals