DutchEnglish

Team Lead online marketing

team lead online marketing

Functienaam

Team Lead online marketing met aandacht voor mens en business

Uren per week

32 / 40 uur per week

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan ook per email. Stuur je CV en motivatiebrief naar: [email protected]

Als Team Lead geef jij leiding aan onze Trainees en online marketeers

Samen met jouw team zorg je voor het online succes van een mooie klantenportefeuille. Als meewerkend voorman/vrouw ga je ook voor enkele opdrachtgevers aan de slag als senior marketeer. Je geeft het juiste voorbeeld, bent kritisch over gemaakte werkafspraken en bent verantwoordelijk voor de planning. Je bent ook ondernemend, coach van het team en je bezit een gezonde bak energie. Daarnaast heb je een visie op online marketing, ben je een verbinder en help je bij de doorontwikkeling van de marketeers.

Wat heb je nodig voor deze functie?

Niveau

HBO werk- en denkniveau en een opleiding in de richting digitale media, marketing of commerciële economie

Kennis

Je hebt bredere digitale marketing kennis (SEO, SEA, Social, Display, Content Marketing, Data etc.). Google certificaten zijn een pré

Ervaring

Als Team Lead heb je minimaal 4 jaar ervaring, ook aan de bureauzijde. Je hebt al ervaring met het aansturen van marketeers en je weet hoe je succesvol een team kunt coachen.

Je werkt...

Met jouw pragmatische aanpak, weet je problemen snel in de kiem te smoren. Ondernemerschap is een belangrijke eigenschap om succesvol te zijn in de rol van team lead marketing.

Je bent...

Pro-actief, energiek, nieuwsgierig, inspirerend, oplossingsgericht én je bent vooral een gezellige collega.

Tooling

Coosto, Canva, WordPress, Google analytics, Dashthis, SE Ranking en meer...

online marketingbureau met Google

Wat je gaat doen

Wat hebben wij je te bieden?

kantoor sociallane
20221014 Mch 0213

Team SocialLane

SocialLane is gevestigd in een prachtige, inspirerende en industriële ruimte in de haven van Scheveningen. Afgelopen jaren is ons kantoor uitgegroeid tot één van de toonaangevende online marketingbureaus in de Haagse regio. We maken een flinke groei door en dat resulteert in veel energie binnen het bedrijf. We zijn een jonge en dynamische organisatie waar je inbreng en ideeën altijd welkom zijn! Je komt te werken in een enthousiast team van webdesigners, webdevelopers, marketeers en projectmanagers. The Hague Digitals