DutchEnglish

Een website bouwen die past bij de doelstellingen van het bedrijf

Sl Emma Social Media

Website laten bouwen

Een website maak je niet iedere dag en ook niet zomaar. Er zijn verschillende zaken waar goed over nagedacht moet worden. Denk hierbij aan de visie en missie, bepaalde doelstellingen, branding en contentstrategie. SocialLane is dus niet alleen een bedrijf dat websites bouwt, maar dat ook op strategisch niveau meedenkt. Een website voor meer online succes; dat is ons motto.

20210625-MCH-0215_13

SocialLane bouwt websites voor meer online succes

De bezoekers van de website staan centraal. Ook in het bouwproces van een website moet de bezoeker dus centraal staan. SocialLane kijkt op strategisch niveau naar het bouwen van een website en denkt in doelstellingen.

Daarnaast denken wij verder dan alleen het design van een website. De website moet natuurlijk ook goed converteren, er moet rekening gehouden worden met de usability van bezoekers en moet in de basis goed vindbaar zijn voor zoekmachines als Google. Zo maken wij een gestructureerde zoekwoordenanalyse om te analyseren welke zoekwoorden gebruikt moeten worden per specifieke pagina. Daarnaast is deze zoekwoordenanalyse ook deels bepalend voor de menustructuur.

Het grote voordeel van SocialLane is dat wij werken in multidisciplinaire teams. Onze webdesigners werken nauw samen met onze contentmarketeer, Google-specialist en technische developers.

WordPress website laten bouwen

Wij zijn groot voorstander van WordPress. WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS-systeem, dat vele opties bevat voor Google-optimalisatie. Daarnaast is WordPress een open source en ben je onafhankelijk van ons. Je kunt dus heel gemakkelijk zelf bepaalde zaken aanpassen op de website, blogs schrijven, pagina’s aanmaken etc. Indien gewenst, kunnen we je in een basistraining uitleggen hoe WordPress werkt.

20210625-MCH-0215_13

Enkele voordelen van WordPress

Plugins

WordPress heeft ontelbaar veel plugins die aan de website toegevoegd kunnen worden. Hiermee kun je extra functionaliteiten toevoegen aan de website.

Open source

WordPress is een open source. Dit betekent dat je na het bouwen van de website niet meer afhankelijk bent van de webdeveloper. Je kunt de website zelf bijhouden en aanpassen.

Google-vriendelijk

Websites gebouwd in WordPress worden, met de juiste optimalisatie, goed gevonden in Google.

Compatibiliteit

Websites die zijn gebouwd in WordPress zijn compitabel met alle devices.

team-sociallane

Een veilige website

Je hoort vaak verhalen over de veiligheid van WordPress. Met de juiste instellingen en tools is WordPress uitstekend beveiligd tegen hackers. Daarnaast is het belangrijk om na het bouwen van een website deze up-to-date te houden. Wij bieden daarom verschillende pakketten aan om back-ups te maken van de website plugins en eventueel het thema’s te updaten. Want een verouderde website is gevoelig voor hackers. Dat is juist wat wij willen voorkomen!

Dion-cropped

“We zijn op de hoogte van de meest recente technologie in webdevelopment. En dat passen we graag toe!”

Dion Jongmans, senior webdeveloper

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane