Nieuwe website voor Canon Business Center Nederland

Canon Business Center Nederland Uitgelichte Afbeelding

Een website en positionering gefocust op beleving en uitstraling

Canon Business Center Nederland is leverancier van printers en kantoorartikelen en de eerste grootste leverancier van Canon systemen in Nederland. Maar ze zijn meer dan dat en geven kleur aan succes. Om “Colour your performance" meer te laden was het tijd voor een nieuwe website en professionalisering van de online middelen. De wens was een website die overzichtelijker en gebruiksvriendelijker is en daarnaast de bezoeker meeneemt in de sfeer, beleving en uitstraling van Canon Business Center Nederland. Een opdracht die naadloos aansluit op onze expertise en waarin design en marketing samenkomen.

Het project in kleurrijke lijnen:

Webdesign

Het ontwerp neemt de bezoeker mee in de sfeer, beleving en uitstraling. Door de kleuren, het lettertype en beeldmateriaal te combineren is de corporate branding volledig doorvertaald naar een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ontwerp.

Webdevelopment

Er zijn subtiele micro-animaties toegevoegd die de de website dynamischer maker. Daarnaast dragen deze animaties bij aan de beleving van de website. Ook is de website volledig responsive door de opzet van mobile first.

Google optimalisatie

Waar zoekt de doelgroep naar en waar liggen kansen voor Google? Om de website voor Google te optimaliseren en zo de basis te leggen voor de organische groei in de zoekresultaten (SEO), is er een grondige zoekwoordenanalyse uitgevoerd. De resultaten zijn doorgevoerd in de menustructuur, de titels, teksten en afbeeldingen.

Online Marketing positionering

Met de ontwikkeling van deze website is de basis gelegd voor de toekomstige online positionering. De website bevat diverse call to actions, is volledig geoptimaliseerd voor SEO en bevat diverse conversiegerichte landingspagina’s. Klaar voor versterking van de online vindbaarheid en zichtbaarheid.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Macbook Pro Mockup Canon Businss Center

Bekijk ook andere projecten!

MKE Groep

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn