Let’s meet: 070-3229083

Adverteren op Google

Door de inzet van Google Ads bereik je potentiële klanten op het juiste moment. Daarnaast is de website direct vindbaar op belangrijke zoekwoorden en heb je zelf de kosten in de hand.

SocialLane is Google Partner. Hierdoor zijn we bekend met alle mogelijkheden van adverteren in Google en behalen wij het beste rendement.

Google ads optimaliseren

Wij hebben een team met gecertificeerde Google Ads-consultants.

google-partner-logo

Professionals weten het al lang. Adverteren op Google werkt! Uit onderzoek is gebleken dat adverteren op Google één van de meest doeltreffende manieren van adverteren is.

Wil je het maximale uit Google Ads halen? Dan kan je dit het beste uitbesteden aan specialisten. SocialLane is Google Partner en wij kennen alle mogelijkheden van adverteren op Google. De Google-advertenties uitbesteden aan onze marketeers betekent meer resultaat tegen lagere kosten!

De voordelen van Google Ads

Potentiële klanten

Je bereikt potentiële klanten op het juiste moment.

Hoog in Google

Je website is direct vindbaar op belangrijke zoekwoorden.

Voor ieder budget

Je bepaalt je eigen budget en hebt de kosten in de hand

Goed meetbaar

De resultaten van de campagnes zijn goed meetbaar.

online marketingbureau met Google

Google Ads uitbesteden

Google Ads-campagnes uitbesteden heeft veel voordelen. SocialLane is Google Partner. Dat betekent dat wij alles weten van succesvol online adverteren. We bereiken de doelgroep beter en zorgen voor meer relevant verkeer naar de website. Het resultaat? Meer bezoekers, lagere kosten per klik en dus een hoger rendement. Onze marketeers zetten succesvolle campagnes op, monitoren deze voortdurend en zorgen zo voor steeds betere resultaten! Wil je ook meer resultaat met Google Ads, bekijk dan onze abonnementen!

Google optimalisatie
IMG_3388

Specialisten op het gebied van Google Ads

Behalve dat onze marketeers alles weten over de inzet van Google Ads, beschikken wij over promotiecodes zodat onze klanten kortingen kunnen krijgen. Veel voordelen om samen met SocialLane op zoek te gaan naar nieuwe klanten via Google!

SocialLane verzorgt de volgende advertentiecampagnes:

Dion-cropped
“Google Ads vraagt veel kennis, maar kan heel concreet zorgen voor nieuwe sales. Het geeft me veel voldoening als het werk resulteert in online conversies en stijging van de omzet van de klant!”

Daan Buursen, online marketeer

Wat is Google Ads?

Zodra potentiële klanten op Google zoeken naar de producten of diensten die jij aanbiedt, zorgt het adverteren op Google ervoor dat de website wordt gevonden. Google Ads is een betaalde tool waarbij je betaalt voor het resultaat. Alleen wanneer iemand op je advertentie klikt, betaal je hiervoor een bedrag. Daarom is het inzetten van Google Ads een ideaal online-marketingmiddel.

Voor meer informatie, lees ons artikel: wat is Google Ads?.

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane