SEO-check en website analyse

Meer dan 95% van de Nederlanders begint een zoekopdracht in Google en maakt daarbij steeds vaker gebruik van smartphones en tablets. Met deze ontwikkeling wordt het voor bedrijven steeds belangrijker dat de website goed gevonden wordt, optimaal presteert en mobielvriendelijk is. Doe de SEO check!

Online Marketing Kennisbank

Gratis overzicht van de SEO-technische verbeterpunten van de website

Vul onderstaande gegevens in en binnen 2 werkdagen sturen wij het resultaat van de SEO-check in een overzichtelijk rapport toe.

Met de SEO-check brengen we in kaart op welke plek je website in Google staat, hoe de website presteert en waar de SEO-technische verbeterpunten zitten. Met de resultaten van deze SEO-test heb je een goed document in handen om de website gericht te verbeteren.

De positie in Google

SEO verbeterpunten

Bereikbaarheid website

Vrijblijvende SEO-scan

Voer een gratis SEO audit uit voor je website

Voer een audit uit en controleer hoe goed een pagina is geoptimaliseerd voor een specifiek zoekwoord. Wij sturen je de informatie door over elk cruciaal onderdeel dat je rankings kan beïnvloeden met een relevante aanbeveling voor een SEO oplossing.

Beter gevonden worden in zoekmachines

Wil je beter gevonden worden in Google, doe dan eerst de SEO-check. De eerste stap om beter gevonden te worden is om deze verbeterpunten aan te pakken.

Blijven stijgen in de zoekresultaten

Na het aanpakken van de verbeterpunten is het belangrijk dat de website voortdurend geoptimaliseerd blijft worden. Met een maandelijks onderhoudspakket zorgen onze specialisten op het gebied van SEO ervoor dat uw website blijft stijgen in de zoekresultaten.

Google Online Kennisbank
Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane