DutchEnglish

Een nieuwe website laten maken

web-03-scaled

Website laten maken

Een nieuwe website laten maken doe je niet elke dag. Dat beseffen wij heel goed. Daarom betrekken we onze klanten zoveel mogelijk bij het proces. Dat begint bij het eerste gesprek. Hierin sparren we over de doelstellingen van de website. We creëren een concept en gaan vervolgens aan de slag met het webdesign.

We maken een zoekwoordenanalyse en bepalen de menustructuur. Want: naast een mooi webdesign is het natuurlijk ook belangrijk om online goed gevonden te worden. We hebben specialisten in huis die weten hoe een website hoog in Google kan komen. We ontwerpen en bouwen altijd in multidisciplinaire teams. Onze webdesigners werken dus nauw samen met onze online marketeers.

En natuurlijk hebben we wekelijks contact over de vorderingen. Zo wordt de website helemaal naar jouw wens!

Een website van concept tot lancering

Wij ontwerpen en bouwen de website van concept tot lancering. In de ontwerpfase inventariseren wij welke sfeer en specifieke functionaliteiten er in de website moeten komen. We bekijken voorbeelden, maken keuzes over kleurstelling, fotografie en de menustructuur. Wanneer er overeenstemming is over de uitstraling van de website, gaan we dit uitwerken in de bouw.

Onze websites zijn altijd maatwerk. Geen website is hetzelfde, geen opdrachtgever is hetzelfde. Daarom kijken we samen naar waar de behoefte ligt, welke strategie we in moeten zetten, welke doelgroepen er zijn én welk concept goed past bij de huisstijl.

webdesign bureau traject

Maatwerk

Geen opdrachtgever is hetzelfde en daarom is ook geen website hetzelfde. Websites van SocialLane altijd maatwerk. Daarom kijken we samen naar waar de behoefte ligt, welke strategie we in moeten zetten, welke doelgroepen er zijn én welk concept goed past bij de huisstijl.

Conversiegericht

Onze websites worden gemaakt vanuit een marketinggedachte en zijn gericht op het verkrijgen van zoveel mogelijk conversies. Om deze reden stellen we voor het maken van de website een strategie vast en optimaliseren we de website voor vindbaarheid in Google.

webdesign-header

WordPress-webdesign

Onze webdesigners werken met WordPress waardoor wij voor onze klanten aantrekkelijke websites maken voor een zeer gunstige prijs. WordPress is een Google-vriendelijk systeem met vele opties voor zoekmachine-optimalisatie. Daarnaast is WordPress open source en hierdoor ben je onafhankelijk van de webbouwer.

Na het opleveren van de website heb je dus alle vrijheid. Maar het liefst helpen we je natuurlijk verder met de website, zodat de website in beweging blijft en daardoor relevant blijft voor de doelgroep en voor Google. Dit noemen wij website-onderhoud. We bieden verschillende pakketten aan en afhankelijk van de wensen kan dit variëren van het updaten van WordPress tot het optimaliseren en toevoegen van de nieuwsartikelen.

Dion-cropped
“Wij zijn een webbureau met passie voor design, code en content.”

Mitch Kamp, webdeveloper

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane