Let’s meet: 070-3229083

Website laten maken

Een website laten maken door ons webteam van enthousiaste webdesigners, developers en online marketeers. Met passie voor design, code, Google en content.

website laten maken in Den Haag

Een professionele website laten maken door een enthousiast team

In de digitale wereld van vandaag is jouw website het visitekaartje van je onderneming. Het is de plek waar potentiële klanten kennismaken met jouw merk, visie en aanbod. Wij begrijpen dat het creëren van een website niet alledaags werk is. Daarom stellen we de visie en kernwaarden van het bedrijf centraal in ons ontwerpproces.
Onze aanpak verzekert een professionele ervaring, waarbij we je stap voor stap meenemen door het creatieve proces. Zo wordt een website laten ontwikkelen een spannende reis die net zo zorgeloos is als inspirerend.

Uniek design

Elke klant is uniek. Daarom ontwerpen wij maatwerk websites, aangepast aan de wensen en doelstellingen van het bedrijf. Daarnaast kunnen onze designers ook de huidige huisstijl verfrissen of opnieuw ontwerpen.

WordPress websites

Ontdek de kracht en flexibiliteit van onze op maat gemaakte WordPress templates. Ontworpen voor snelheid en ze bieden ze de vrijheid om zelf aanpassingen te maken, zonder dat je daarvoor afhankelijk bent van externe partijen.

Google optimalisatie

Onze webdevelopers werken nauw samen met onze online marketeers. Na oplevering van de website is deze geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google waardoor je goed vindbaar bent.

Voordelen van een goede website

Een website vergroot de online zichtbaarheid van een bedrijf. Het stelt potentiële bezoekers, klanten of partners in staat om gemakkelijk informatie te vinden en in contact te komen.

Een website is een krachtig marketinginstrument. Het stelt bedrijven in staat om hun producten, diensten en merk op een effectieve manier te promoten. Dit kan worden ondersteund door SEO om de vindbaarheid te vergroten.

Websites bieden een platform voor directe interactie met klanten. Via contactformulieren, opmerkingen of sociale media kunnen klanten vragen stellen, feedback geven en communiceren met het bedrijf.

website laten maken den haag

Onze vaarroute naar online succes

Wij nemen onze klanten graag mee in het creatie proces. Op deze manier ben jij betrokken en ervaren je geen zorgen over het laten maken van de nieuwe website. Wij gaan in duidelijke fases aan de slag om structuur te behouden.

Fase 1: Kick off

We trappen elk project af met een kickoff meeting. Tijdens deze meeting maken we kennis met elkaar en bespreken we de wensen en behoeften van de klant. Dit is een open gesprek tussen de klant en het projectteam van SocialLane en dient als basis voor een succesvolle samenwerking, zodat we zo goed mogelijk kunnen voldoen aan de verwachtingen. Tijdens de meeting zoomen wij in op de brand identity en de boodschap, maar ook op de wensen en doelstellingen van de klant. We maken afspraken over de gewenste beleving, menustructuur en functionaliteiten.

SocialLane team

Fase 2: Ontwerpfase

Met aanlevering van de huisstijl (logo, kleurgebruik & lettertype) maakt onze designer een ontwerp. Het ook mogelijk om een huisstijl door ons te laten ontwerpen. Tijdens de ontwerpfase komt de designer eerst met een voorstel van de homepagina en een subpagina. Samen zorgen we voor de finetuning van het ontwerp waarna we het definitief maken en het design voor meerdere pagina’s gaan uitwerken.

SocialLane team

Fase 3: Bouwfase

Onze webdevelopers bouwen de templates en zorgen voor de integratie van alle functionaliteiten. Wij maken een website die veilig is, een hoge pagespeed heeft en goed mobielvriendelijk is. De website is makkelijk te onderhouden, kan uitgebreid worden en voldoet aan alle moderne eisen. De website bouwen wij in WordPress en gebruiken daarvoor ons BoilerLane-platform.

SocialLane team

Fase 4: Google optimalisatie

Met onze input voor de Google-optimalisatie geven wij een injectie aan de vindbaarheid van de website in Google. De zoekwoordenanalyse vormt de basis voor de onsite-optimalisatie. Wij geven ook altijd een advies over de verdere invulling van de Google Marketing.

SocialLane team

Fase 5: Testen en lanceren

Wij testen de website op de nieuwste versie van verschillende browsers en op die van 2 versies terug. Wij doen een speedtest en testen de website op mobielvriendelijkheid. Na de testfase begeleiden wij de migratie en oplevering.

SocialLane team
website laten maken den haag, Webdeveloper bij SocialLane

Een effectieve website levert conversie op

Een effectieve website bevordert conversie door een gebruiksvriendelijke interface, relevante inhoud en doelgerichte oproepen tot actie. Snelle laadtijden, mobiele responsiviteit en professioneel ontwerp dragen bij aan de positieve gebruikerservaring. Analysehulpmiddelen zoals Google Analytics bieden inzicht voor continue optimalisatie, waardoor de website bezoekers aantrekt en converteert tot waardevolle klanten.

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Websites

Duiker

Websites

Avifauna

Websites

Quinton

Websites

Studio Spaak

Websites

Ondernemersgala

Benieuwd naar de kwaliteit en vindbaarheid van de huidige website?

Wist je dat wij ook bestaande websites kunnen aanpassen en optimaliseren? Wij noemen dat een SEO-boost, een boost om de website beter vindbaar te maken. Ontvang een gratis website-analyse en bekijk alvast welke verbeteringen er snel mogelijk zijn.

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane