Website-onderhoud en veiligheid

Een website heeft aandacht nodig. Voor de veiligheid is het belangrijk dat de gehele website altijd up-to-date is, dat alles op de website goed werkt en dat er te allen tijde een goede, recente back-up aanwezig is.

SocialLane neemt deze technische zorgen uit handen.

Webdesign bij SocialLane

Onderhoud van de website

Voor de stabiliteit en veiligheid van een website dien je structureel en op verschillende niveaus updates uit te voeren. Dit onderhoud is technisch van aard en met de SocialLane Website Service zorgen wij dat de website op de juiste manier onderhouden wordt. Wij verzorgen de:

Wordpress-updates

Het is zéér belangrijk dat WordPress-updates worden doorgevoerd. Dit komt de veiligheid en stabiliteit ten goede. Het betreft het updaten van de plugins, het wordPress CMS en het thema van de website.

Back-up van de website

Het hebben van een goede en actuele backup is belangrijk. Wij maken wekelijks of dagelijks een backup en bij calamiteiten herstellen wij de site o.b.v. de laatste backup.

Bereikbaarheid website

Werkt de website niet meer naar behoren, onderzoeken wij binnen 24 uur of wij dit kunnen oplossen of dat het aan de hosting ligt. Wanneer de kwestie binnen onze verantwoordelijkheid valt, komen wij meteen in actie om dit op te lossen.

IMG_3359

Website-onderhoud in combinatie met een betere vindbaarheid in Google

Het internet en Google zijn continu in beweging en het zoekgedrag verandert regelmatig. Wil je dat een website stabiel, relevant en vindbaar blijft in Google? Dan zul je maandelijks moeten investeren in onderhoud en zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Abonnementen website-onderhoud en SEO

Wij bieden verschillende onderhoudspakketten aan zodat je geen omkijken meer hebt naar je website. Van software-updates voor de stabiliteit van de website tot een uitgebreid SEO-pakket voor een betere vindbaarheid in Google en verhoging van conversie.

Per jaar

Op basis van een jaarcontract
748 Per jaar
  • Elke maand een volledige update van WordPress (thema, plugins) + dagelijks volledige back-up en opslag van de website. Inclusief reparaties na updates.
  • Voor websites waar regelmatig nieuwe content wordt toegevoegd, zoals blogs, projecten en nieuwsberichten.

Per jaar

Op basis van een jaarcontract
384 Per jaar
  • Elke drie maanden een volledige update van WordPress (CMS, thema en plugins) + wekelijks volledige back-up en opslag van de website.
  • Voor websites die vooral statisch en informatief zijn, dus waar niet regelmatig content wordt gewijzigd.


Doe een SEO-check

Wil je beter gevonden worden in zoekmachines zoals Google? Doe dan eerst de SEO-check. Met de SEO-check krijg je een overzicht van de verbeterpunten op de website. De eerste stap om beter gevonden te worden, is om deze verbeterpunten aan te pakken.

 

MKE Groep

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

Websites

Duiker

Online Marketing

Miljoenenontbijt 2023

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane