Nieuwe website voor Duiker

Duiker Uitgelicht

Van huisstijl tot dynamische website; een project
van A tot Z

De marktbenadering en identiteit van Duiker Combustion Engineers moest gemoderniseerd worden, zonder het fundament en DNA van de organisatie uit het oog te verliezen. Een mooie opdracht waar co-creatie en samenwerking hand in hand gingen. Na een heuse deep-dive in de organisatie werd de huisstijl ontwikkeld, gevolgd door een professionele website waarin de expertise en het persoonlijk karakter de boventoon voeren. Een opdracht die naadloos aansluit op onze expertise en waarin design en marketing samenkomen. Dit geeft de plannen van Duiker voor de komende jaren een grote boost en bovenal structuur, waar ze zeker de vruchten van zullen plukken.

Het project in vogelvlucht:

Co-creatie

Co-creatie was de sleutel tot succes binnen onze samenwerking. Het bracht diverse perspectieven en ideeën samen, wat resulteerde in een doordacht en aantrekkelijk eindproduct waarin het DNA van de klant werd doorvertaald tot in detail.

Huisstijl

De huisstijl werd vanaf de basis opnieuw ontworpen, maar zonder het fundament waar Duiker op is gebouwd volledig los te laten. De kenmerkende “D” onderging een metamorfose en elke oplossing kreeg een eigen kleur. Deze details werden doorvertaald naar de volledige on- en offline corporate branding.

Webdesign

Overzichtelijk, fris, modern en professioneel, maar zonder het persoonlijke karakter van de Duiker cultuur te verliezen. Duidelijke kaders die de basis vormen voor het ontwerp van de nieuwe Duiker website. Met subtiel kleurgebruik en duidelijke kadering nemen we de bezoeker mee in het verhaal van de transitie van Duiker Combustion Engineers naar Duiker Clean Energy.

Development & doorontwikkeling

Het resultaat is een mooie balans tussen overzicht en dynamiek. Met een floating navigatiebalk en intuïtieve user-interface, biedt de website een naadloze gebruikerservaring. De basis is gelegd voor toekomstige groei zonder complexiteit.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Duiker Vacature

Bekijk ook andere projecten!

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

Websites

Duiker

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn