Nieuwe website voor MKE Groep

Mockup Mke

Een informatieve website vol werkgeluk en authenticiteit

MKE Groep creëert werkomgevingen die inspirerend, functioneel, gezond en veilig zijn. Zij doen dit door werkplekadvies, verandermanagement en tijdelijke ondersteuning. Het doel van dit project was een website creëren die niet alleen de identiteit van MKE Groep weerspiegelt, maar ook de veelzijdigheid en het mensgerichte karakter van het bedrijf naar voren brengt. De nieuwe website moest zowel visueel aantrekkelijk als functioneel effectief zijn, met een sterke focus op projectpresentatie, zoekmachineoptimalisatie en gebruiksgemak.

Beeldend & Sfeervol

De website moest een visuele vertaalslag worden van waar MKE groep voor staat: een sfeervolle werkplek waarin ontwikkeling en werkgeluk centraal staat. Een speelse lay-out met ronde, organische en luchtige vormen die beweging suggereren en afwijken van de standaard.

Focus op Projecten

In de informatieve website staan de projecten centraal. Elk project wordt gedetailleerd gepresenteerd om een volledig beeld te geven van de expertise en veelzijdigheid, waarbij bezoekers eenvoudig kunnen navigeren en geïnspireerd raken door de diversiteit en kwaliteit van het werk.

Google Proof

De website is geoptimaliseerd voor Google met technische optimalisaties zoals snelle laadtijden en een mobielvriendelijk ontwerp, evenals zorgvuldig ingestelde SEO-elementen om de vindbaarheid te maximaliseren en toekomstige groei te ondersteunen.

Gebruiksvriendelijk CMS

De projecten staan centraal op de website, waarvoor een gebruiksvriendelijk CMS essentieel is. De website is ontwikkeld in WordPress, eenvoudig in gebruik voor zowel beginners en gevorderden, waardoor de klant gemakkelijk updates en informatie kan toevoegen.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Mockup Mke Mobiel

Bekijk ook andere projecten!

MKE Groep

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn