Nieuwe website voor Bolman Cleaning

Bolman

Bolman Cleaning Services is een familiebedrijf, opgericht door John Bolman.

Bolman Cleaning Services is een familiebedrijf, opgericht door John Bolman. Een bedrijf dat is ontstaan uit jarenlange ervaring in glasbewassing en kantoren schoonmaak. Naarmate het bedrijf en het aantal opdrachtgevers groeide kwamen er steeds meer medewerkers in dienst. Een daarvan was Claudio Bolman die het bedrijf in 2019 heeft overgenomen van zijn vader. Hij zet de groei van het bedrijf sindsdien voort. De voorgaande website was erg verouderd, slecht tot niet vindbaar in google, wij hebben voor Bolman Cleaning een volledig nieuwe website in een hedendaagse stijl ontworpen en gebouwd, welke geoptimaliseerd is met het oog op snelheid en de vindbaarheid in Google en gebruiksvriendelijkheid.

Werkzaamheden

Visueel design en webdesign

In de ontwerpfase inventariseren wij welke sfeer en specifieke maatwerk functionaliteiten er in de website moeten komen. We bekijken voorbeelden, maken keuzes over kleurstelling, fotografie en de menustructuur. Daarbij wordt de website zo gemaakt, dat hij ook marketingtechnisch is geoptimaliseerd.

Webdevelopment

De nieuwe website van Bolman Cleaning is gebouwd in onze eigen template BoilerLane. Een geoptimaliseerde template waar gebruik wordt gemaakt van de laatste ontwikkelingen binnen WordPress.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Bolman Cleaning

Bekijk ook andere projecten!

MKE Groep

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn