ONL voor Ondernemers

Mockup Onl

Een informatieve website ingericht voor alle ondernemers van Nederland

Bekijk de nieuwe website op onl.nl

ONL voor Ondernemers is dé onafhankelijke ondernemersorganisatie van Nederland en heeft maar één missie: de stem van de ondernemer laten horen in politiek Den Haag. De nieuwe website is de online vertaalslag van deze missie waarin het informeren van de ondernemer centraal staat. Met up-to-date nieuws, uiteenlopende standpunten en publicaties wordt de ondernemer van Nederland goed geïnformeerd of op weg geholpen 

Het project in het kort:

Overzichtelijk & Informatief

Informatie over diverse onderwerpen op de juiste manier overbrengen, dat was de opdracht bij dit project. ONL voor Ondernemers heeft in de 10 jaar dat zij bestaan zich in menig onderwerp verdiept om zo de ondernemer te helpen of te informeren. Via standpunten, publicaties en nieuwsberichten wordt dit overgebracht, zonder dat het overzicht wordt verloren.

Eenvoudig in gebruik

Het delen van het laatste nieuws en ontwikkelingen staat voor ONL centraal. Daarom is een gebruiksvriendelijkheid CMS een vereiste. De website is ontwikkeld in WordPress, een zeer betrouwbaar CMS die voor zowel beginner als gevorderde zeer gemakkelijk in gebruik is. Zo kan de klant ook zelf eenvoudig informatie aan de website toevoegen en de website up-to-date houden.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

ONL voor Ondernemers

Bekijk ook andere projecten!

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

Websites

Duiker

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn