Bureau voor digital marketing Den Haag

Op zoek naar een digital-marketingbureau in Den Haag? SocialLane is een Haags bureau voor digital marketing die online succes realiseert voor MKB-bedrijven.

Google optimalisatie

Wij zijn een digitaal bureau met hart voor mens en business.

Voor ons is geen enkel water te diep. Onze enthousiaste online-marketingspecialisten struinen dagelijks de digitale vaarwateren af om concrete resultaten te behalen. Maar dat doen we niet alleen, dat doen we samen. Zo heeft iedere online marketeer zijn of haar eigen specialisme. Of dat nou een specialisme is in Google, in het bouwen van websites of in het adverteren op social media, we hebben het allemaal in huis. Alles is maatwerk. Afhankelijk van jouw vraag, bieden wij verschillende oplossingen. Ook een online marketeer bij jou op locatie voor een x aantal uur per maand is mogelijk!

Wat levert het op?

Afhankelijk van je doel, gaan wij onze kennis en ervaring op het gebied van online marketing inzetten om dat doel te behalen. Dit alles is altijd gericht op de juiste doelgroep. Door dit te doen, zullen er mooie resultaten komen:

  • Je positie in Google wordt verhoogd
  • Je krijgt meer bezoekers op je website
  • Klanten blijven veel langer op je website
  • Je krijgt meer conversies en daardoor meer omzet
  • Je zichtbaarheid op social media wordt verbeterd
team-sociallane

Waarom online marketing uitbesteden bij digital-marketingbureau SocialLane?

Als bureau voor digital marketing weten wij welke marketingstrategieën jouw pijnpunten zullen oplossen en uiteindelijk optimaal rendement uit de website zullen halen. Veel klanten vertellen ons namelijk dat ze sturing nodig hebben, een strategie die bepaalt hoe je online beter zichtbaar en vindbaar bent. Ook het onderhouden van social-mediakanalen kan een last zijn voor een bedrijf, dat begrijpen wij heel goed. Wij helpen bedrijven graag een strategie te bepalen die de komende tijd ingezet gaat worden om de doelstellingen te bereiken. Of dat nu het verhogen van de positie in Google is of het krijgen van meer volgers of leads, als digital-marketingbureau staan wij te popelen om dat voor ook voor jou te doen!

20210625-MCH-0215_13

Bureau voor digital marketing | onze werkwijze

Die strategie waar we het eerder al over hadden is heel belangrijk en zal uiteindelijk bijvoorbeeld de volgende vragen behandelen:

  • Hoe vergroot ik de naamsbekendheid?
  • Hoe zorg ik voor meer klanten?
  • Hoe kan de website beter gevonden worden?


De strategie wordt bepaald in ons 3 fasemodel. Dit model bestaat uit 3 fases: analyseren, optimaliseren en positioneren. Tussen de fases door zijn er contact- en rapportage momenten waarin wij de voortgang bespreken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

 

Analyseren

In deze fase bekijken wij de huidige situatie, een soort nulmeting. Wat is je vindbaarheid in Google? Zitten er technische fouten in de website? Hoe ziet de profilering op social media eruit?

SocialLane marketing team
Dion-cropped
“Geen klant is hetzelfde. Door de inzet van onze strategische kick-off of uitgebreide startanalyse lukt het ons steeds weer om de juiste marketingmix voor onze klanten te vinden.”

Iris Verheul, online marketeer

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane