Internetbureau Den Haag

Op zoek naar een internetbureau in Den Haag? SocialLane is een typisch Haags internetbureau die online succes realiseert voor MKB-bedrijven. Voor ons is ook geen enkel water te diep. Onze enthousiaste online-marketingspecialisten struinen dagelijks de digitale vaarwateren af om concrete resultaten te behalen. Maar dat doen we niet alleen, dat doen we samen.

webdesign-header

Waarom online marketing uitbesteden bij internetbureau SocialLane?

Als internetbureau merken wij dat veel ondernemingen stoeien met de inzet van online marketing om meer resultaat te realiseren. De online ontwikkelingen gaan erg hard en als jij als onderneming niet meegaat in deze ontwikkelingen, dan zal je al snel een achterstand ten opzichte van de concurrentie creëren. Het is dus van essentieel belang om online marketing op de juiste manier in te zetten!

Bedrijven met online succes:

Worden beter gevonden in Google

Door de juiste inzet van SEO, wordt de website beter gevonden. Ook Google Ads kan hierbij helpen.

Hebben meer websitebezoekers

Als de content op de website aansluit bij de marketinguitingen, blijven bezoekers langer op de pagina.

Hebben meer conversies en omzet

Door een goed ingerichte website met duidelijke navigatie gaat het aantal conversies én de omzet omhoog.

team-sociallane

“De zee is ook niet door één iemand veroverd”

Je moet online marketing zien als één grote zee met verschillende continenten. In dit geval zijn de continenten de online-marketingkanalen om online succes te realiseren. Ieder continent heeft zijn eigen regels en bezienswaardigheden. Dit geldt ook voor de online-marketingkanalen. Ieder kanaal heeft zijn eigen karakteristieken en voordelen. Het is daarom moeilijk om van elk kanaal alle kennis op te eisen. De zee is ook nooit door één iemand veroverd. Daarom is internetbureau SocialLane de partner om mee in zee te gaan. Wij beschikken over specialisten die kennis en ervaring hebben van deze specifieke kanalen. Zo kunnen wij per kanaal het meeste rendement behalen voor onze klanten.

20210625-MCH-0215_13

Internetbureau Den Haag | Onze werkwijze

Hoe wordt mijn onderneming beter gevonden in Google? Hoe moeten wij social media inzetten? Hoe creëer ik meer naamsbekendheid? Veel vragen waar veel ondernemers geen direct antwoord op hebben. Gelukkig hebben wij als internetbureau uit Den Haag die antwoorden wel. Om gestructureerd en stragetisch aan de slag te gaan met online marketing hebben wij het 3 fasemodel bedacht. Dit model bestaat uit de volgende fases:

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

 

Analyse

In fase 1 analyseren wij de huidige online profilering van de website. Hierbij kijken wij naar de vindbaarheid in zoekmachine Google, de technische aspecten van de website en de profilering op social media. Ook brengen wij de concurrenten in kaart. Aan de hand van de analyse maken wij een plan voor aanpak voor fase 2, de optimalisatiefase.

SocialLane marketing team
Dion-cropped
“Door de combinatie van een strategisch gekozen marketingmix, een scherpe targeting op de doelgroep en de creatie van passende content haal ik het meeste uit de online marketing van mijn klanten!”

Celeste de Zwart, contentmarketeer

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane