SocialLane Contentclub

Content krijgt steeds meer een bepalende rol binnen de online-marketingmix. Het schrijven van goede content is een vak apart. Wij willen onze klanten op dit gebied continuïteit bieden. Om deze reden hebben wij de SocialLane Contentclub opgericht.

SocialLane marketing team

Sociallane bloggers- en contentcommunity

Als online-marketingbureau vinden wij het belangrijk om onze klanten te helpen met het schrijven van authentieke en kwalitatieve content. Content die gaat bijdrage aan een goede online beleving van de klant en ook bijdraagt aan een betere vindbaarheid van de website. Om dit te waarborgen hebben wij de SocialLane Contentclub opgericht.

De SocialLane Contentclub is een community met een grote diversiteit aan bloggers en tekstschrijvers. Deze diversiteit zoeken we vooral in de manier van schrijven en de vakgebieden waarover men schrijft.

Wij zijn altijd op zoek naar schrijvers in diverse vakgebieden zoals techniek, zakelijke dienstverlening en zorg. Schrijvers die teksten kunnen aanleveren die goed zijn voor de vindbaarheid van een website, maar die ook een beleving op papier kunnen zetten.

Als Contentclub gaan we in de toekomst bijeenkomsten organiseren en zoeken we momenten om onderling te sparren over diverse vak gerelateerde onderwerpen.

Op zoek naar jou?

Kun jij goed schrijven voor diverse online doeleinden, ben je een ZZP’er en zoek je meer continuïteit in je opdrachten? Laat dan je gegevens achter en wij nodigen je uit voor een kop koffie bij ons op kantoor.

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane