Bureau voor zoekmachine-optimalisatie

Als zoekmachine-optimalisatiebureau helpen we je met alle facetten van SEO. Van de zoekwoordenanalyse, via de technische en on-site optimalisatie naar het maken van landingspagina’s om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Team SocialLane staat voor je klaar voor betere online vindbaarheid.

IMG_2811-scaled

Beter gevonden worden online

Om online beter gevonden te worden is het belangrijk om een website te optimaliseren voor Google. We noemen dit zoekmachine-optimalisatie, SEO of Search Engine Optimization. Dit doen we door ervoor te zorgen dat de content op de website relevant en aantrekkelijk is. Door de juiste zoekwoorden op de juiste pagina’s te gebruiken, zorgen we ervoor dat bezoekers via Google op de goede pagina van de website terechtkomen, zodat zij antwoord op hun vraag vinden. Daarnaast kijken we naar de technische en on-site SEO-factoren die ervoor zorgen dat Google de website lager in de ranking plaatst.

Zoekwoordenanalyse

Voordat je de pagina’s op een website kunt gaan optimaliseren, moet je eerst weten waar men het meeste naar zoekt. Om daar achter te komen, beginnen wij altijd met het maken van een zoekwoordenanalyse. Hieruit blijkt welke zoektermen het meest ingevoerd worden in Google. Vervolgens kunnen de pagina’s van de website op deze zoekwoorden worden geoptimaliseerd.
20210625-MCH-0215_13
20210625-MCH-0215_13

SEO-advies van onze Google-experts

Als wij een website maken, dan zorgen wij er altijd voor dat deze geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Heb je al een website en heb je een vraag over zoekmachine-optimalisatie? Je kunt altijd bij onze Google-experts terecht voor SEO-advies.

We kunnen basisvragen voor je beantwoorden, maar ook meer gedetailleerde vragen. Daarnaast kunnen we een bestaande website optimaliseren voor Google en andere zoekmachines. Maar natuurlijk kunnen we ook een heel nieuwe, geoptimaliseerde website voor je bouwen.

Misschien wil je eerst laten checken hoe de SEO van je website ervoor staat? Dan kan met onze gratis SEO-check.

Een maandelijke SEO-abonnement

SocialLane biedt naast een eenmalige zoekwoordenanalyse ook een onderhoudspakket aan. In dit abonnement zit niet alleen SEO-advies, maar ook uitvoering van werkzaamheden voor zoekmachine-optimalisatie. Dat is heel waardevol, omdat Google jaarlijks duizenden updates doorvoert. Zoekmachine-optimalisatie is daarom een dynamisch werkveld. Door de nieuwste ontwikkelingen bij te houden, kunnen wij zorgen dat de website altijd up-to-date is en is ingericht om hoog te scoren in de zoekresultaten van Google.

Dion-cropped
“Door middel van zoekmachine-optimalisatie (SEO) worden websites steeds beter gevonden in de zoekmachines van Google en Bing. Het is een continu proces van verbeteren en aanpassen, maar het leidt na wat inspanning uiteindelijk tot (veel) meer bezoekers naar de website en een hoger conversieratio. Dat is precies wat wij voor de klant willen bereiken!”

Daan Buursen, online marketeer

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane