Dutch Marketing
Academy

Academy

Het vak leren van de marketingprofessionals van SocialLane.

SocialLane heeft een academy voor online marketing opgericht. Deze academy maakt het online-marketingvak toegankelijk voor iedereen. Van specifieke cursussen tot een complete opleiding online marketing. Leer hoe je zelf een online-marketingstrategie maakt, de uitvoering verzorgt en optimaliseert om tot het hoogste online rendement te komen. Met onze opleidingen leveren wij complete e-learningstudies, krijg je 1-op-1-coaching van ervaren marketingprofessionals en ga je direct opdrachten in de praktijk toepassen. Als extra ontvang je wekelijks in de leeromgeving de laatste digitale trends.

Ga naar onze speciale website voor meer informatie!

De cursussen van Dutch Marketing Academy

De opbouw van onze cursussen

E-learning

De opleiding en cursussen zijn online gestructureerd opgezet, voorzien van video’s en een kennisbank met informatie over de laatste, digitale ontwikkelingen.

1-op-1-coaching

Tijdens de opleiding en cursussen word je begeleid door een ervaren coach. Deze begeleidt je door de leeromgeving en toetst de theorie door praktijkopdrachten.

Praktijkopdrachten

Naast de theoretische kennis, krijg je ook opdrachten om de kennis direct toe te passen in de praktijk. Je gaat hierin zelf aan de slag met de onderdelen van online marketing die in de opleiding of cursus aan bod komen.

Wekelijkse extra's

De wereld van online marketing staat nooit stil. Wekelijks ontvang je daarom de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Zo blijf je tijdens het leerproces al op de hoogte van eventuele nieuwe mogelijkheden.

IMG_3481

STAP-budget via Dutch Marketing Academy

Leer de ins en outs van online marketing van onze ervaren marketingprofessionals.
Krijg tot wel €1.000,- vergoed voor onze opleiding online marketing of een van onze cursussen met de subsidie van STAP-budget!
Op=Op. Lees meer!

“Een praktische online training met een online coach die je direct kan helpen met je vragen. In mijn geval was de inhoud van de training aangepast op wat ik nog meer wilde weten over SEO en websiteoptimalisatie aan de hand van Google Analytics. Blij mee!”

Natasja, cursist

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane
×