Zoekmachine-
optimalisatie

Vraag je je ook weleens af waarom bepaalde websites hoger in Google staan dan andere websites? Het optimaliseren van een website is belangrijk om een website vindbaar te maken in zoekmachines zoals die van Google. Dit zorgt voor meer bezoekers naar de website en uiteindelijk voor een hogere conversie.

SocialLane marketing team
Zoekmachine-optimalisatie

Hoger in Google

Meer websiteklikken? Zorg dat je hoog in de zoekresultaten van Google komt, op trefwoorden met een groot zoekvolume.

SEO-fouten zoals pagina’s zonder H1 zorgen voor een negatieve SEO-score. Onvoldoende optimalisatie van de website en de content kunnen er dus voor zorgen dat de website op plek 30 of lager blijft hangen. Dat is zonde, want hiermee loopt het bedrijf een heleboel relevante websitebezoekers mis.

Met de SEO Boost lossen we deze problemen op, zodat de website hoger in Google komt. Onze zoekmachine-specialisten maken een optimalisatie-advies en voeren de aanpassingen door zodat de website beter vindbaar wordt in zoekmachines.

SEO Boost

De SEO Boost van SocialLane zorgt ervoor dat de website beter gevonden wordt in zoekmachines. Met de SEO Boost kijken onze SEO-specialisten zowel naar technische als on-page SEO-factoren om de website hoger in Google te krijgen.

content marketing
webdesign team

Technische controle

Met de technische controle van de SEO Boost kijken we naar aspecten die te maken hebben met de technische werking van een website. Denk aan aspecten zoals: pagina’s niet gevonden, defecte afbeeldingen, defecte anchors, server issues en trage responsietijd van pagina’s.

On-page SEO

Bij zoekmachine-optimalisatie verwijst on-page SEO naar factoren die van invloed zijn op uw website of webpagina in de natuurlijke zoekresultaten. Deze on-page SEO factoren worden bepaald vanuit de code achter een pagina. Voorbeelden van on-page SEO-factoren zijn: metatags, H1-koppen en de locatie van het zoekwoord in de teksten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO.

online marketing uitbesteden

“Door middel van zoekmachine-optimalisatie (SEO) worden websites steeds beter gevonden in de zoekmachines van Google en Bing. Het is een continu proces van verbeteren en aanpassen, maar het leidt na wat inspanning uiteindelijk tot (veel) meer bezoekers naar de website en een hoger conversieratio. Dat is precies wat wij voor de klant willen bereiken!”

Daan Buursen, online marketeer

Wij zijn Google gecertificeerd

Heb je een vraag met betrekking tot zoekmachine-optimalisatie? Dan kan je altijd bij ons terecht voor SEO-advies. Websites die door SocialLane worden gemaakt zijn voorzien van een goede basis aan zoekmachine-optimalisatie. Heb je al een website en wil je SEO-advies? Dan kun je ook terecht bij SocialLane.

SocialLane helpt je met SEO-advies over de meest uiteenlopende aspecten. Van de basis tot de meest gedetailleerde vragen op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. Onze consultants zijn gecertificeerde Google-experts, zodat wij je altijd van de juist informatie kunnen voorzien.