Detachering van online marketeers

Op zoek naar een personele invulling van jouw online marketing afdeling? Wij hebben de mensen. Vanuit onze marketing kennis en de unieke combinatie met de SocialLane Academy detacheren wij online marketeers op diverse niveaus. Van opgeleide junior marketeers voor de uitvoering tot ervaren senioren voor de strategie en campagnes.

Img 2759

Een young professional met kennis van online marketing

Vanuit ons Traineeship Programma hebben wij goed opgeleide Young professionals beschikbaar. Met een HBO diploma én met een afgeronde online marketing opleiding inclusief Google en LinkedIn certificaten. Onze leuke professionals hebben een brede marketing kennis, een gedreven inzet en de juiste vaardigheden.

De Young professional wordt altijd inhoudelijk begeleid door een senior
marketeer. Met de inzet van onze professionals leveren wij ook alle tools die nodig zijn voor creatie, analyse en rapportage. Kortom, een ideale invulling om je online marketing dé impuls te geven die nodig is.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Mail Jochem, hij vertelt je graag meer over de inzet van onze professionals.

Relevante ervaring
Veel marketingkennis
Flexibiliteit
online marketingbureau met Google

Inzet van online marketeers op maat 

Onze Young professionals werken minimaal 2 dagen per week in jouw organisatie. Bij deze inzet worden zij inhoudelijk begeleid door een senior online marketeer van SocialLane. Wij borgen dit door voor onze professionals wekelijks één dag te reserveren voor kennisontwikkeling en brainstorming. Alle inzet is maatwerk maar wij leveren deze unieke combinatie al vanaf €55,- per uur.

Zoek je een meer ervaren online marketeer die ondersteunt met de strategie en campagnes? Wij hebben ook marketeers beschikbaar met meer meerdere jaren werkervaring en verdiepende kennis. Deze professionals maken adviezen, strategische plannen en zetten (betaalde) campagnes op. Zij kennen de cross verbanden in de marketingcirkel en weten exact hoe zij het maximale uit de Website, Google of Social Media moeten halen. Deze professionals zijn flexibel inzetbaar.

Afgeronde online marketing opleiding aan de Dutch Marketing Academy

Onze Young professionals zijn HBO opgeleid en hebben de online marketing opleiding aan de SocialLane Academy afgerond.

In de opleiding maken zij een online marketing plan en leren zij alles over SEO marketing, Social media marketing, Google & Social Media advertising, Google Analytics (Google Ads) en content marketing. Aansluitend hebben zij de benodigde Google & LinkedIn certificaten behaald en krijgen zij een cursus presentatie vaardigheden.


Dutch Marketing Academy is een NRTO gecertificeerde opleiding en partner van het UWV. Daarmee valt het aanbod ook binnen het STAP Budget.

Onze Young professionals kunnen direct aan de slag met

Kies voor detachering

Detachering is in veel gevallen een slimme keuze. Met een flexibele schil aan personeel haal je specialistische kennis in huis zonder hiervoor direct een medewerker aan te nemen. Heb je behoefte aan extra slagkracht of een kennisboost op je marketingafdeling? Kies dan voor de specialisten van SocialLane.

Per direct
Vanaf 1 dag per week
Vanaf € 55,- per uur

De gedachte van de oprichters

“Geef aandacht aan online marketing en het zal resulteren in online succes”. De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel en dat maakt het voor bedrijven en organisaties niet makkelijker. Wij hebben SocialLane opgericht om vanuit de inhoud bedrijven te helpen met de inzet van online. Wij willen ondernemers echt verder brengen en doen dit inmiddels met een team van meer dan 15 medewerkers.

De  manier waarop wij bedrijven ondersteunen kan heel verschillend zijn. Met de lancering van onze gecertificeerde Online Marketing Academy in 2020 was ons aanbod dan ook compleet. Wij leveren nu alle benodigde online kennis op divers niveau. Dat doen we middels Outsourcing, onze Academy en Detachering. Wij delen graag onze kennis voor het online succes van jouw bedrijf.

Jochem en Petrouska van Loon – voormalig eigenaren JobLane Recruitment en oprichters SocialLane en SocialLane Academy

directie online marketing bureau

Ontvang informatie over onze Marketeers

Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Naam*
Bedrijfsnaam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane