Detachering online marketeers

Op zoek naar een specialist voor webdesign, Google marketing of social media? Wij hebben de experts die je zoekt en kunnen deze flexibel inzetten. Zij zijn inzetbaar vanuit ons kantoor, komen op locatie of combineren dit en zijn dan Flex Marketeers.

web-04-scaled
Detachering online marketeers

Tijdelijke online marketeer op locatie

Is er behoefte aan interne ondersteuning voor social media, zoekmachine-optimalisatie (SEO), Google Ads (SEA) of contentcreatie? Onze online marketeers zijn hbo-professionals die de organisatie verder helpen met ieder online vraagstuk. Doordat zij op locatie werken wordt de uitvoering inzichtelijk, kunnen we snel schakelen en krijgen medewerkers handvatten over het gebruik van social media. Wat hun rol als ambassadeur versterkt en de online positionering van het bedrijf ten goede komt.

Met 10 jaar detacheringservaring en het netwerk van ons Recruitmentbureau JobLane zijn wij in staat om snel de online marketing behoefte in te vullen. Of het nu om een tijdelijke project, een nieuwe campagne of vervanging van een medewerker gaat, met een online marketeer van SocialLane heeft u snel resultaat.

Heeft kennis van webdesign, SEO, SEA en social media

Kan gebruik maken van de SocialLane backoffice

Beschikt over alle benodigde marketingtools

Jochem van Loon

Vormen van detachering 

SocialLane is als online-marketingbureau en met zusje JobLane, de specialist voor het detacheren van online marketeers.

1 dag per week: voor een vooraf vastgestelde periode komt een online marketeer van SocialLane op uw locatie de online marketing doen. We gaan aan de slag voor een betere vindbaarheid in Google, een betere online zichtbaarheid, meer bezoekers naar de website en een hogere conversie. 

Vanaf 2 dagen per week: heeft u behoefte heeft aan tijdelijke krachten? Bijvoorbeeld voor een speciaal project, wegens ziekte, zwangerschapsverlof of omdat de werkdruk tijdelijk toeneemt? Maak dan gebruik van interim professionals. SocialLane zorgt ervoor dat de interim professional snel bij u aan de slag gaat zodat u en uw medewerkers zich met de dagelijkse werkzaamheden kunnen bezighouden.

Kennismaken? Wij bellen je graag terug voor een afspraak

Wil je meer succes halen uit online marketing? Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Naam*
Bedrijfsnaam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*