Een Online Marketeer op locatie

Met onze Online Marketeer op locatie huur je voor een aantal uren per maand een marketeer van SocialLane in. Deze fungeert als marketeer van het bedrijf en geeft een impuls aan het online succes.

Markeer op locatie

Haal een specialist op het gebied van online marketing in huis

Onze Online Marketeers op locatie adviseren, analyseren en ondersteunen bij de strategie en uitvoering van social-mediamarketingcontentmarketingGoogle-marketing en website-onderhoud.

Onze professionals hebben alle marketingtools voorhanden en zijn direct bereikbaar voor vragen, ideeën of het bespreken van data & rapportages. Dit zorgt voor korte lijnen en flexibiliteit in de online profilering van het bedrijf.

Een Online Marketeer op locatie inzetten, kan al vanaf 8 uur per maand. Zo heb je een professional in huis die het gewenste marketingspecialisme heeft en snel bijdraagt aan online succes.

De Marketeer op Locatie heeft kennis van de volgende vakgebieden

Website-onderhoud en design
Contentcreatie
Google Ads (SEA)
Zoekmachine-optimalisatie (SEO)
Beheer van social media
Analytics
E-mailmarketing
Social media advertising
Strategie
Jochem, Joosje En Petrouska 2023

Welke vorm past bij de online ambitie

Voordat wij een online-marketingspecialist op locatie inzetten, gaan wij eerst de online ambities, wensen en verwachtingen inventariseren. We bepalen de doelstellingen, analyseren de online situatie en de gewenste expertise. We zetten dit af tegen de inhoudelijke invulling en bepalen zo de gewenste bezetting.

Een online marketeer is al inzetbaar op locatie vanaf 8 uur per maand. Het bedrijf hoeft geen marketeer op de payroll aan te nemen en kan de gewenste kennis flexibel inzetten. Er is altijd één projectmanager. Afhankelijk van de behoefte zetten wij een professional in voor webdesign, SEO, Google Ads (SEA), content creatie of social media advertising.

Bestaat er toch de behoefte om iemand vast aan te trekken, dan kunnen wij een nieuwe marketeer werven en selecteren. SocialLane heeft een groot netwerk aan marketeers en heeft de kennis om aan de juiste marketeer te komen!

Wij zijn dé partner voor online succes

Verder praten over hoe wij je kunnen ondersteunen? Vul het formulier in en wij nemen snel contact op.

Naam*
Bedrijfsnaam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane