Online marketing advies

Op zoek naar strategisch advies op het gebied van online marketing? Dan kunnen wij jou helpen. Als full-service online agency uit Den Haag werken wij vanuit een strategische marketinggedachte. Door deze strategische benadering realiseren wij online succes voor onze klanten.

Jochem, Joosje En Petrouska 2023

Redenen voor online-marketingadvies

Online marketing is een breed werkveld met vele mogelijkheden. Zonder gespecialiseerde online marketeers is kans groot dat de inzet van online marketing niet tot het beoogde resultaat leidt. SocialLane helpt bedrijven met het opstellen van een strategisch advies op maat. Zo kun je zelf aan de slag met de inzet van de juiste marketingmix. Van Google Ads tot social-mediamarketing, wij zijn er om jou te helpen.

Waarom SocialLane inschakelen voor advies op het gebied van online marketing?

Bedrijven met online succes:

worden beter gevonden in Google
hebben meer bezoekers op hun website
hebben meer conversies en meer omzet

Zonder online marketing geen online succes

Veel ondernemingen klampen zich nog aan de traditionele marketing vast. Denk hierbij aan radiocommercials, tijdschriften, krantenartikelen etc. Maar met alleen deze marketingmiddelen ga je een groot deel van de doelgroep niet bereiken. Met online marketing kun je namelijk veel specifieker targeten op de juiste doelgroep. Bovendien is traditionele marketing vele malen duurder dan online marketing. 

Het begint allemaal bij een goede, converterende en mobielvriendelijke website. Maar alleen een website is niet voldoende. Je hebt namelijk websitebezoekers nodig om conversies te genereren. Door de inzet van de juiste marketingmix zorg je dat de doelgroep de website weet te vinden en stijgt het aantal conversies.

Onze werkwijze

Welke koers je als onderneming ook vaart, je moet altijd bij het begin beginnen. In de online marketing is de website de basis voor een goede online-marketingstrategie. Met deze filosofie hebben wij het 3 fasemodel bedacht om online succes te realiseren. In iedere fase zullen wij online-marketingadvies bieden. Ons 3 fasemodel bestaat uit de volgende fases:

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

 

Analyse

In fase 1 bekijken wij de website goed door een vergrootglas en kijken we naar de huidige online profileren. We checken of de huidige website voldoende geoptimaliseerd is om hier online marketing op te los te laten. Ook kijken we of de website vindbaar is in Google en of social media op de juiste manier wordt ingezet. Aan de hand van de conclusies van deze fase maken wij een plan van aanpak voor voor het optimaliseren van de website en de kanalen in fase 2. Daarnaast stellen we een plan op voor de inzet van de optimale marketingmix in fase 3.

Google optimalisatie

Met SocialLane de juiste koers varen?

Op zoek naar een lange-termijnpartner om online succes te realiseren? Dan staat de Scheveningse koffie al voor je klaar. Wij zijn erg benieuwd naar jouw groeiambities en hoe wij hier invulling aan kunnen geven.

Naam*
Bedrijfsnaam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane