UX scan

Met onze gratis UX Scan krijg je inzicht in de gebruiksvriendelijkheid van je website. We benoemen verbeteringen en actiepunten ten aanzien van het ontwerp, navigatie en de uitstraling. Om deze goed aan te laten sluiten op de doelstelling van de website.

Webdesign Lokale Bedrijven

Wat is een UX scan?

UX staat voor User Expercience. Bij UX gaat het dus om de gebruikerservaring en de beleving van jouw website. Voldoet jouw website aan de verwachtingen van de bezoekers, kunnen zij makkelijk navigeren en de informatie vinden die zij nodig hebben.   

Waarom is de UX scan belangrijk?

Een website heeft altijd een specifiek doel, zoals: offerte aanvragen, brochure downloaden, producten verkopen, branding of contact opnemen. Als de website gebruiksvriendelijk is ingericht dan vergroot je de kans tot het behalen van deze doelen. 

Een slechte gebruikerservaring op websites heeft aanzienlijke nadelen, waaronder verlies van bezoekers, lagere conversies, reputatieschade en hogere kosten. Het is daarom van cruciaal belang voor organisaties om te investeren in het verbeteren van de gebruikerservaring om deze negatieve gevolgen te voorkomen. Vraag nu jouw gratis UX scan aan.

Verhoging conversie

Verbetering gebruikerservaring

Continue optimalisatie proces

Wat houdt de UX Scan in?

Onze experts toesten de website op gebruiksvriendelijkheid en gebruikservaring met de volgende techieken:

Wat ontvang je van ons

Je ontvangt een rapport met bevindingen en aanbevelingen. We geven een toelichting op de uitkomsten en een advies. Vervolgens kan je zelf aan de slag met het doorvoeren van de bevindingen. Natuurlijk kunnen we je hierbij helpen.

Mobile First Webdesign

Wil jij jouw website verbeteren?

Vraag nu jouw gratis UX scan aan

En wij gaan direct aan de slag met het scannen van jouw website op gebruiksvriendelijkheid en gebruikservaring. 

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane