Online conversies met een webshop

Wil jij een professionele webshop laten maken? Dan is SocialLane de ideale partner. Het ontwerp, de vindbaarheid en het gebruikersgemak zijn bij een webshop van groot belang. Daarom maken we webshops in multidisciplinaire teams. Onze webdesigners werken nauw samen met onze SEO-specialisten en developers.

web-03-scaled

Webshop laten maken

SocialLane denkt altijd enkele stappen verder dan alleen de uitstraling van de website. Wij willen bezoekers daadwerkelijk omzetten naar betalende klanten en ervoor zorgen dat jouw webshop meer winstgevend wordt.

SocialLane, specialist in websites en webshops

Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van websites en webshops en hebben een belangrijke bijdrage geleverd in de winstgevendheid van diverse klanten. Op onze website vind je voorbeelden van ons werk waar wij erg trots op zijn. 

Na het ontwerpen en het bouwen van een webshop houdt het voor ons niet op. Wij zorgen ook dat de inhoud van de webshop klopt en bieden ook maandelijks onderhoud voor webshops. Zo draait de webshop optimaal. En zo niet, dan zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en onderhoud.

20210625-MCH-0215_13

Maatwerk

Geen opdrachtgever is hetzelfde en daarom is ook geen webshop hetzelfde. Websites en webshops van SocialLane altijd maatwerk. Daarom kijken we samen naar waar de behoefte ligt, hoeveel producten of diensten er verkocht gaan worden, welke strategie we in moeten zetten, welke doelgroepen er zijn én welk concept goed past bij de huisstijl.

Conversiegericht

Onze webshops en websites worden gemaakt vanuit een marketinggedachte en zijn gericht op het verkrijgen van zoveel mogelijk conversies. In het geval van een webshop dus het verkopen van zoveel mogelijk producten of diensten. Om deze reden stellen we voor het maken van de webshop een strategie vast en optimaliseren we de website voor vindbaarheid in Google.

team-sociallane

Een professionele webwinkel

Een webwinkel moet een professionele uitstraling hebben, maar ook professioneel functioneren. Er moet dus een sterke beleving gecreëerd worden, zodat bezoekers daadwerkelijk omgezet worden naar betalende klanten. Een goede beleving creëer je ook door de inhoud goed neer te zetten. Een auto zorgt voor een betere beleving als o.a. de wegligging goed is, alles onder de motorkap goed functioneert en alle extra’s zoals stoelverwarming voor comfort zorgen.

Wij zorgen dus voor een krachtige webshop met de juiste elementen. Ook zorgen wij ervoor dat de huisstijl en kernwaarden terugkomen in de webshop. Hierdoor vergroot je namelijk ook de kans dat betalende klanten terugkerende klanten worden. Nog beter, ze zullen de webshop ook weer aanbevelen in hun kennis- en vriendenkring.

20210625-MCH-0215_13

Een responsieve webshop

We kunnen er niet meer omheen, maar mobiel neemt steeds meer de overhand. In 1995 werden aankopen alleen via de desktop gedaan, maar met de opkomst van de smartphone is deze situatie omgedraaid. Momenteel worden aankopen veel met de smartphone/tablet gedaan en dit aantal zal blijven groeien komende jaren. Daarom is het van essentieel belang om een webshop responsief te maken om mobiele gebruikers een positieve gebruikerservaring te bieden. De producten moeten namelijk goed tot hun recht komen.

WordPress webshop met WooCommerce

Wij werken veelal met WordPress, omdat het veel voordelen met zich meebrengt. Denk hierbij aan diverse thema’s en plugins, standaard responsief voor mobiel, gebruiksvriendelijk, goed vindbaar door Google en voor iedereen erg toegankelijk. Hierbij enkele redenen om een webshop binnen WordPress te bouwen:

  • Naadloze integratie tussen de huidige website en de webshop
  • Gebruik van WooCommerce, de meeste populaire webshop-CMS van WordPress
  • Uitstekende beveilingsmogelijkheden tijdens het betalingsproces
  • Rijk aanbod aan plugins om de webshop te verrijken
  • Implementatie van diverse betalingsmogelijkheden, zoals iDEAL en Afterpay
  • Goede vindbaarheid in Google


WooCommerce is een gebruiksvriendelijke en professionele CMS voor een webshop. De standaard toepassingen binnen WooCommerce zijn al eindeloos, maar wil je nog dieper ingaan in de kracht van WooCommerce, dan is er technische kennis nodig. Gelukkig is dat voor ons geen probleem.

Kosten webshop laten maken

Over de kosten doen wij nooit direct uitspraken, omdat je met talloze factoren te maken hebt. Denk hierbij aan de complexiteit van de webshop, het aantal producten, het design, het aantal pagina’s, de grootte van de teksten etc.

Wij vinden het dan altijd prettig kennis met je te maken om zo de wensen en behoeften te achterhalen en dieper in te gaan op de verwachtingen die je hebt van een webshop. Hierdoor hebben wij een beter beeld en hebben wij ook meer inzicht in het kostenplaatje. Ben je dus van plan een webshop te starten of de huidige webshop te vernieuwen, kom langs voor een kop koffie en dan zullen we de mogelijkheden bespreken.

20210625-MCH-0215_13
Dion-cropped

“We zijn op de hoogte van de meest recente technologie in webdevelopment. En dat passen we graag toe!”

Dion Jongmans, senior webdeveloper

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane