Website laten
bouwen

Is jouw website aan vernieuwing toe? Kies uit onze professionele template websites of laat een website op maat bouwen.

Sociallane Academy 44

WordPress websites voor ieder budget

Custom websites

Als webbureau onderscheiden wij ons door op maat gemaakte ontwerpen aan te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften en visie van elke klant. Door samen te werken met de klant creëren wij unieke en aantrekkelijke websites die de identiteit en het merk van de klant weerspiegelen.

Template websites

Voor klanten met een kleiner budget hebben wij templates gebouwd die onderscheidend zijn en goed geoptimaliseerd voor Google. Deze templates worden aangepast aan de wensen en huisstijl van de klant zodat die perfect aansluit en een unieke uitstraling heeft.

Sociallane Academy 67

Website laten bouwen

Een nieuwe website laten bouwen is geen alledaagse taak. Daarom betrekken we onze klanten actief bij het proces. Vanaf het eerste gesprek tot de kick-off nemen we strategische beslissingen over de beleving, menustructuur, doelstellingen en wensen. We creëren een concept en gaan aan de slag met webdesign.

Uniek design

Bij SocialLane geloven we in maatwerk. Elke website die we maken is volledig afgestemd op de unieke behoeften en doelstellingen van onze klanten.

WordPress CMS

Met WordPress wordt je website gebruiksvriendelijk en ben je na de oplevering niet afhankelijk van een bureau. Het biedt flexibiliteit en eenvoudig beheer.

Eigen template

Met ons aangepaste template krijgt de website een professioneel ontwerp en wordt de laadsnelheid geoptimaliseerd, wat de vindbaarheid in Google ten goede komt.

Google optimalisatie

Bij ons werken webdevelopers en online marketeers nauw samen, waardoor de website na oplevering volledig geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google.

Werk waar wij trots op zijn

Avifauna

De nieuwe website van Vogelpark Avifauna is ontwikkeld om de parkervaring optimaal weer te geven. Naast een schat aan informatie, dierenweetjes en parkvideo’s, wordt ook de missie van de stichting en hun wereldwijde natuurbeschermingsinspanningen benadrukt. Een dynamische plattegrond en unieke stijlelementen versterken de totale beleving.

Offerte aanvragen

Voor eventuele vragen, opmerkingen of vrijblijvend een offerte aanvragen, aarzel niet om de onderstaande gegevens te gebruiken. Natuurlijk kun je ook het formulier invullen.

Ons team staat klaar om te helpen! Kom langs in de haven en geniet van een gezellig bakkie koffie of thee.

Jochem-Hover

Jochem van Loon

Directeur Sociallane

Clip Path Groupachtergr
Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane