Business Netwerk Haaglanden en SocialLane partners

Partnerschap Business Netwerk Haaglanden en SocialLane

SocialLane sluit partnerschap met Business Netwerk Haaglanden

Vanaf 1 september 2020 gaan SocialLane en Business Netwerk Haaglanden door het leven als partners. Na 2 jaar lidmaatschap hebben de goede ervaringen met het netwerk geresulteerd in deze intensivering van de samenwerking: “Dit is een mooie kans voor SocialLane. Als bureau begeleiden wij MKB-bedrijven uit de regio Haaglanden met de inzet van online marketing. Deze doelgroep vinden we terug bij Business Netwerk Haaglanden”, vertelt Jochem van Loon, directeur van SocialLane, enthousiast.

Een Haags MKB-netwerk

Business Netwerk Haaglanden is een snelgroeiend netwerk voor directeuren van bedrijven met personeel, die gevestigd zijn in de regio Haaglanden. Het netwerk is in 2 jaar gegroeid naar meer dan 100 leden waarvan 5 bedrijven exclusief partner zijn (waaronder nu ook SocialLane). Het netwerk kenmerkt zich door goede bijeenkomsten en een sterke verbindende inzet in de persoon van Leonard van Spronsen en Steven Corijn.

Leuke initiatieven voor leden

De variatie van bijeenkomsten wordt als erg positief ervaren. Er zijn diners voor directeuren, business lunches en excursies. Zo heeft onze directeur Petrouska van Loon een bezoek gebracht aan Swansea. Ze vertelt: “De ontspannen manier waarop er contact is met andere directeuren zorgt voor een makkelijke uitwisseling van ondernemerservaringen. Dit is voor mij als directeur zeer leerzaam, waardevol en ook erg gezellig”.

Blijven netwerken tijdens de coronacrisis

Tijdens de coronacrisis hebben Leonard en Steven ervoor gezorgd dat er snel digitale bijeenkomsten kwamen en waren zij ook één van de eerste die weer fysieke bijeenkomsten georganiseerd hebben. Niet alleen georganiseerd, maar ook spontaan is er contact. Zo organiseerden zij onlangs een spontane borrel met 20 ondernemers op het Plein. “Hiervoor wil ik ze echt een pluim geven, want dat geeft een netwerk een waardevolle dimensie”, aldus Jochem.

Van lid naar partner van Business Netwerk Haaglanden

Wij hebben ervaren dat Business Netwerk Haaglanden en SocialLane bij elkaar passen. Het was dan ook logisch dat dit zou resulteren in een partnerschap. Jochem legt uit: “Wij zien veel directeuren stoeien met de inzet van hun website, Google of marketing via social media. Met deze samenwerking willen wij onze kennis toegankelijker maken voor de leden van het netwerk. Zodat zij meer kunnen profiteren van de kansen die het internet hen kan bieden”, vertelt Jochem.

 

Met 10 marketeers bedienen wij zo’n 80 bedrijven in de regio Haaglanden en sinds april is er ook de Dutch Marketing Academy. Hiermee kunnen we mensen binnen bedrijven opleiden tot online marketeer of omscholen op deelgebieden als Google-marketing (SEO & SEA) en marketing via social media. Ook deze stap past in onze missie om het bedrijfsleven in de regio Haaglanden wegwijs te maken in het ‘oerwoud’ dat online marketing kan zijn.”


Wil je eens sparren over de inzet van online?

Bel dan met Jochem voor een kop koffie in de haven (06 250 98 750).