Let’s meet: 070-3229083

Nieuwe website voor Avifauna

Avifauna

Een website die volledig aansluit bij de beleving van het park

Vogelpark Avifauna was toe aan een nieuwe website. Een website die volledig aansluit bij de beleving van het park. Maar daarnaast ook in beeld brengt waar zij als stichting voor staan en wat de bijdrage is aan de natuurbescherming wereldwijd. Naast een website met volop informatie, dierenweetjes, belevenissen in het park en video’s, is er ook een dynamische plattegrond ontwikkeld die bijdraagt aan de experience. Er is veel gespeeld met kleur, balans en beeld en er zijn verschillende extra stijlelementen toegevoegd die de beleving nog meer naar voren laten komen.

Werkzaamheden voor Avifauna

Webdesign: extra stijlelementen

Er is rekening gehouden met de bestaande huisstijl, maar wij hebben extra stijlelementen toegevoegd die de beleving nog meer centraal stelt. Dieren, natuur en andere stijelementen komen op verrassende wijze naar voren op de verschillende pagina’s.

Dynamische plattegrond

Wij hebben een dynamische, klikbare plattegrond ontwikkeld waardoor bezoekers alvast wat informatie over de verschillende dieren kunnen vinden.

Volop ruimte voor video en beeld

Op de website is veel gebruikgemaakt van visuele elementen. We hebben op een speelse manier gebruik gemaakt van veel kleur, balans en beeld.

Formulieren

Avifauna wilde graag een verkoopgerichte website. Er is op de website veel gebruikgemaakt van verschillende formulieren waarmee bezoekers zich kunnen inschrijven voor de events die er zijn.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Mockup Avifauna

Bekijk ook andere projecten!

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

Websites

Duiker

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn