Nieuwe website voor BLOW Beach House

Mockup Blow

Een website gefocust op beleving en dynamiek

Direct grenzend aan de Zandmotor van Kijkduin wappert de vlag van Blow Beach House. BLOW is een laagdrempelig strand(t)huis voor iedereen, geboren uit een gezamenlijke passie voor de zee en watersport en het verlangen om dit te delen met elke strandliefhebber. Maar BLOW is meer dan een strandtent; het is een ervaring. En juist die ervaring wilden zij ook digitaal tot leven laten komen door middel van een nieuwe website.

BLOW was toe aan een frisse wind door hun website. De vorige website kon deze beleving niet vangen: moeilijk te onderhouden, beperkt uitbreidbaar en een stijl die niet de essentie van BLOW weerspiegelde. Daarnaast had BLOW nog een specifieke wens om de dynamiek van het strand ook online voelbaar te maken en zo de bezoeker mee te nemen in de ultieme BLOW beleving.

Op de nieuwe website wordt de bezoeker meegenomen in de sfeer die je voelt als je een bezoek brengt aan BLOW. Een plek waar je kan genieten van de rust en vrijheid van het strand.

Het project in stroomversnelling:

Dynamische elementen

De website is dynamischer gemaakt met elementen zoals invliegende foto's, parallax scrolling, en veel video’s en afbeeldingen die de site een levendige, speelse uitstraling geven. Video’s zijn cruciaal voor het overbrengen van de unieke sfeer, ondersteund door coverafbeeldingen voor soepel laden.

Visuele vertakkingen

Elke pagina is een wereld op zich, van het beachhouse tot de kitesurfschool en de events, nu elk met hun eigen kleurenpalet en vibe. De kitesurflessen-pagina straalt activiteit uit met levendige kleuren, de events-pagina charmeert met subtiele tinten en het beachhouse zelf nodigt uit tot ontspanning met zijn relaxte sfeer.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Blow Mockup Mobiel

Bekijk ook andere projecten!

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

Websites

Duiker

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn