Nieuwe website voor Fysioplein

Fysioplein Uitgelicht

Het doel van de Fysioplein website

Voor Fysioplein is het doel van de nieuwe website heel helder; een informatieve en vooral gebruiksvriendelijke website die goed vindbaar is. Waar de specialistische kennis en de professionaliteit op overzichtelijke wijze aan de bezoeker wordt getoond. 

Werkzaamheden voor Fysioplein

Webdesign

Op basis van het aangeleverde logo is er een passend design gemaakt. In dit design zijn alle kleuren van het logo teruggebracht. Elke kleur vertegenwoordigt een ander thema, zoals een klacht een behandeling of informatie over het bedrijf zelf. Zo is de kleur Oranje gekozen voor klachten, de kleur groen voor behandelingen, de kleur blauw voor alles wat over Fysioplein gaat, en de roze kleur voor contactaanvragen. Dit zorgt voor herkenning en een overzichtelijk geheel. 

Webdevelopment

Na akkoord op het ontwerp start de bouwfase. De website telt bijna 100 pagina’s dus is het extra belangrijk om goed en clean in code te bouwen, voor optimale snelheid. De uitdaging lag vooral in het bouwen van de onderliggende verbindingen tussen de pagina’s. Zo zijn er query’s opgebouwd die kijken naar welke behandelingspagina hoort bij een specifieke klachtenpagina. Vanuit deze informatie worden de sliders op die pagina's automatisch gevuld.

Contentcreatie

SocialLane had een sterk adviserende rol bij het ontwikkelen en aanleveren van de content. Hierin was ons advies om geheel eigen en authentieke content te gebruiken. De afbeeldingen per klacht, per behandeling en over het bedrijf zelf zijn dan ook allemaal eigen fotomateriaal die op locatie geschoten zijn. Dit zorgt voor een authentieke sfeer en maakt de website persoonlijk.

Google optimalisatie

Na een uitgebreide zoekwoordenanalyse op klacht- en behandelingniveau is onze Google marketeer aan de slag gegaan met Google optimalisatie. Meta titles en descriptions zijn ingevuld op basis van de uitkomsten van de analyse. Zo weet Google waarover de pagina’s gaan en zal Fysioplein goed vindbaar zijn in de zoekmachines.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Mockup Fysioplein

Bekijk ook andere projecten!

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

Websites

Duiker

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn