Nieuwe website voor Linda Wes

Linda Wes

Een authentieke website, persoonlijk en down to earth.

Coach, veranderdeskundige en cultuur detective Linda Wes had behoefte aan een meer authentieke website die dichter bij haar werkwijze staat. Persoonlijk en down to earth, what you see is what you get.

Werkzaamheden

Webdesign

Na het kiezen van een passend Weblane template, heeft de webdesigner de design wensen doorvertaald. Resultaat: een rustig en clean ontwerp die senioriteit en warmte uitstraalt. Met kleuren als oranje, zand en offwhite in de juiste combinatie.

Webdevelopment

Na akkoord op het ontwerp starten we met de bouw. Als basis is een Weblane template gebruikt. Overbodige functionaliteiten worden niet meegenomen. Eindresultaat: clean in code zodat de website niet inlevert op snelheid.

Authentieke content

Bij een persoonlijke sfeer hoort authentieke content. Onze vaste fotograaf heeft gezorgd voor een breed portfolio aan beeld. Onze vaste copywriter schreef samen met de klant alle teksten.

Google Optimalisatie

Na een zoekwoorden analyse op de belangrijkste termen is de website geoptimaliseerd voor Google. De tekstschrijver heeft deze zoektermen als basis gebruikt voor het schrijven van de teksten. Zo weet Google exact waar de pagina’s over gaan.

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Nieuwe Website Linda Wes

Zie het resultaat

Op www.lindawes.nl zie je het eindresultaat van onze samenwerking.

Bekijk ook andere projecten!

Websites
Avifauna
Websites
Quinton
Websites
Studio Spaak
Websites
Ondernemersgala
Websites
Linda Wes
Websites
Fysioplein

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn

×