Nieuwe website voor Erions

Erions Mockup

Het doel van het Erions project

Het doel van het project was om een website te ontwikkelen waar de focus ligt op hun diensten en hun ‘Groei met ons Dashboard’. De website is ontworpen aan de hand van de, door ons ontworpen, nieuwe huisstijl en het nieuwe logo. Daarbij is ook rekening gehouden met de wensen en behoeften van de klant.

Werkzaamheden voor Erions

Logo en huisstijl

Voor Erions hebben we een nieuw logo en huisstijl ontwikkeld. Hierbij hebben we zowel in het logo als in het kleurenpalet gekozen om de diensten terug te vertalen in vormentaal en kleur.

Design

Op basis van het ontwikkelde logo en hebben we een ontwerp voor de website gemaakt. In het ontwerpproces hebben we samen met de klanten de wensen en behoeften geïnventariseerd en doorvertaald naar het ontwerp.

SEO Optimalisatie

Elke pagina is volledig geoptimaliseerd voor Google. Zo weet Google waarover de pagina’s gaan. Erions zal hierdoor goed vindbaar zijn in de zoekmachines.

Web development

De website is opgebouwd zodat de klant makkelijk en snel de tekst zelf kan aanpassen. Er is focus gehouden op de snelheid en het efficiënt laden van onderdelen die gebruikt worden op de website.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Erions Locatie

Bekijk ook andere projecten!

MKE Groep

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn