Nieuwe website voor OrcaCare

OrcaCare

OrcaCare, dé kennispartner op ieder gebied van zorg.

Met aandacht en betrokkenheid ondersteunt OrcaCare instanties en zorgaanbieders op elk gebied. Van dagelijkse werkzaamheden op locatie tot detachering en professioneel advies op maat.

OrcaCare was toe aan een nieuwe website dat beter past bij hun organisatie. De huidige website was gerealiseerd net na de oprichting en na zoveel jaar is er intern veel veranderd. OrcaCare wilde een website waar hun eigen medewerkers zich in kunnen vinden en trots op kunnen zijn. Maar vooral een website dat de professionaliteit uitstraalt van OrcaCare.

Werkzaamheden voor OrcaCare

Ontwerp logo en huisstijl

Er is een nieuw logo gemaakt afgestemd op de wensen van OrcaCare. Hier zijn tevens nieuwe kleuren en fonts gekozen die aansluiten bij hetgeen wat OrcaCare wil uitstralen.

Webdesign

Voordat de website gebouwd kan worden heeft er eerst een ontwerpfase plaatsgevonden. Tijdens de ontwerpfase is bepaald hoe de vormgeving en lay-out van de website eruit komt te zien.

Webdevelopment

Na akkoord op het ontwerp zijn de webdeveloper gaan bouwen. Hierbij is er voor gezorgd dat de website goed en clean is gebouwd in code, zodat de website niet inlevert op snelheid.

Google optimalisatie

Elke pagina is volledig geoptimaliseerd voor Google. Zo weet Google waarover de pagina’s gaan. OrcaCare zal hierdoor goed vindbaar zijn in de zoekmachines.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Nieuwe website Orcacare

Bekijk ook andere projecten!

Online Marketing
Miljoenenontbijt 2023
Websites
Avifauna
Websites
Quinton
Websites
Studio Spaak
Websites
Ondernemersgala
Websites
Linda Wes

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn