Let’s meet: 070-3229083

Nieuwe website voor Slagerij Dungelmann

Dungelmann

Kan SocialLane een nieuwe website realiseren waar professionaliteit en sfeer wordt uitgestraald?

Slagerij Dungelmann werd in 1861 opgericht door de heer P.G. Dungelmann. Na jarenlang binnen de familie te zijn overgedragen, werd de slagerij na verloop van tijd verkocht. In 1997 nam de huidige eigenaar, Raffaele Massaro, het bedrijf over. Al sinds de oprichting in 1861 staat Slagerij Dungelmann bekend om kwaliteit. Van heinde en verre komen mensen naar Den Haag voor de specialiteiten van deze ambachtelijke slagerij. Passie voor het slagersvak staat centraal in de werkwijze. Het scharrelvlees van de hoogste kwaliteit wordt handmatig verwerkt. Kundige slagers snijden dit vers op tot de mooiste stukken vlees en verse vleeswaren voor de winkel en kant en klare maaltijden.

Met in 2021 een verhuizing naar een groter pand aan de overkant van de Hoogstraat in Den Haag is er een nieuw tijdperk aangebroken voor de slagerij. Voor Slagerij Dungelmann hebben wij met plezier een nieuwe website mogen ontwerpen en vervolgens op maat mogen bouwen. Een website die professionaliteit en sfeer uitstraalt. Samen met ontwerpbureau Reiters hebben wij een nieuw logo ontworpen met een passende huisstijl. Ook mogen wij met ons SocialLane team de gehele online marketing op ons nemen.

Werkzaamheden

Ontwikkeling huisstijl

Samen met ontwerpbureau Reiters hebben wij een nieuw logo en nieuwe huisstijl ontworpen.

Visueel design en webdesign

In de ontwerpfase inventariseren wij welke sfeer en specifieke maatwerk functionaliteiten er in de website moeten komen.

Webdevelopment

Aan de hand van onze eigen BoilerLane template is de website gebouwd.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Slagerij Dungelmann

Bekijk ook andere projecten!

Online Marketing
Miljoenenontbijt 2023
Websites
Avifauna
Websites
Quinton
Websites
Studio Spaak
Websites
Ondernemersgala
Websites
Linda Wes

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn