Nieuwe website voor Van Zet Groep

Van Zet Groep
Van Zet Groep
Klant
Van Zet Groep
Soort project
Website
Het resultaat

“Kan SocialLane voor 3 bedrijven die nu onder 1 groep vallen, een nieuwe branding en website maken?”

Van Zet is van oudsher een familiebedrijf en opgericht in 1970. Ze ontwerpen en ontwikkelen staalconstructies in hun fabriek en op locatie bouwen de monteurs het eindproduct. Van Zet is gaan uitbreiden en het lag het in het verlengde om de productie van aluminium en rvs van hun grootse klant Codema, over te nemen in een eigen productielijn. Om een volledig dienstenpakket aan te bieden, werd van Zet Bouw begin dit jaar ook een feit. Alle onderdelen gaan nu verder onder de naam Van Zet Groep. De Van Zet Groep bestaat uit drie oplossingen; Van Zet Staal, Van Zet Aluminium en Van Zet Bouw.

Voor deze nieuwe naam hebben wij met veel plezier een nieuwe website mogen ontwerpen en vervolgens mogen op maat bouwen! Voorafgaand aan de website hebben wij ook het logo in combinatie met de nieuwe huisstijl ontworpen. Op deze nieuwe website worden de drie oplossingen uitgelicht.

Werkzaamheden

Werkzaamheden voor Van Zet Groep

  • Ontwikkeling huisstijl
  • Visueel design en webdesign
  • Webdevelopment
  • Google optimalisatie

Van Zet Website Case

“Dankzij een hele fijne samenwerking met Melissa van Van Zet Groep, zijn we op een hele efficiënte manier te werk gegaan en op een creatief eindresultaat gekomen. Hierbij hebben we goed gekeken naar de cultuur van het familiebedrijf en dit doorgetrokken in de branding. Daarnaast hebben we natuurlijk ook gekeken hoe we het visueel aantrekkelijk en overzichtelijk konden maken. Als laatst vinden wij het ook belangrijk dat de website er niet alleen mooi uitziet, maar dat hij marketingtechnisch ook optimaal is ingericht. Door deze combinatie is het een hele sterke een mooie website geworden.”

Mitchell Kertopawiro, Webdesigner bij SocialLane

Lees ook het volgende project!

Websites
Restaurant AREIA by Vigo
Online Marketing
Slagerij Dungelmann
Websites
Penthus
Websites
Erions
Websites
Raimondi’s Trading Company
Online Marketing
Haffkamp Campers Randstad
Websites
The Heed Gallery
Websites
OrcaCare
Online Marketing
PLUS Fahrenheitstraat
Websites
Ventus
Websites
Avonturia
Websites
Fancee Software

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn