Let’s meet: 070-3229083

Nieuwe website voor Avonturia

Avonturia

Avonturia de Vogelkelder is de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland.

De dierenwinkel met 7 werelden vol met unieke producten voor dieren, waarin de natuur centraal staat. Daarnaast bevat de webshop van Avonturia meer dan 15.000 artikelen.

Het doel is om een ander uiterlijk neer te zetten die herkenbaar is, en blijft, aan de naam Avonturia. De bezoekers van de website moeten gemakkelijk kunnen navigeren en duidelijk kunnen zien waar Avonturia voor staat.

Werkzaamheden voor Avonturia

SEO optimalisatie

Hoog in de Google zoekresultaten, op trefwoorden met een groot zoekvolume, staan zorgt voor meer website klikken. Door een optimalisatie advies op te stellen en aanpassingen door te voeren op SEO gebied is Avonturia goed vindbaar in de zoekmachines.

Design opmaken

Het design is opgemaakt met het doel om de dieren op de voorgrond te houden. In de ontwerpfase inventariseren wij welke sfeer en specifieke maatwerk functionaliteiten er in de website moeten komen.

Webdevelopment

De nieuwe website van Avonturia is gebouwd in BoilerLane. Een eigen geoptimaliseerde en gecodeerde template waar gebruik wordt gemaakt van de laatste ontwikkelingen binnen WordPress. Hiermee kunnen wij de snelheid en kwaliteit van de website goed waarborgen.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

aanicht-ingang

Bekijk ook andere projecten!

Online Marketing
Miljoenenontbijt 2023
Websites
Avifauna
Websites
Quinton
Websites
Studio Spaak
Websites
Ondernemersgala
Websites
Linda Wes

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn