Nieuwe website voor Robert van de Graaf

Robert van de Graaf

Kan SocialLane een professionele portfolio maken, waarbij de kunstwerken van Robert centraal staan en voor zich spreken.

Robert van de Graaf is een kunstenaar uit Den Haag. Hij haalt zijn inspiratie uit mythen, mystieke plaatsen of verhalen (zowel uit de geschiedenis als de huidige tijd) en de levensbeschouwing. Hij wil dat zijn kunstwerken ‘voedsel’ zijn voor de ziel, zowel voor zichzelf als voor de toeschouwer. Zijn kunstwerken geven inhoud aan zijn voortdurende zoektocht naar zingeving in het leven

Werkzaamheden

Visueel design en Webdesign

In de ontwerpfase hebben wij de sfeer en specifieke maatwerk functionaliteiten bepaald die in de website moeten komen. Hiermee hebben de wensen behoeften goed kunnen implementeren in het ontwerp.

Webdevelopment

De bouw hebben we op een zo’n efficiënte manier opgezet dat het ook in de toekomst makkelijk uit te breiden is met nieuwe kunstwerken.

Advies en training

Na de bouwfase hebben we Robert een training gegeven met betrekking tot het gebruik en vullen van de website.

Mobile First

De website is ontworpen op basis van de mobile first principe. Hierbij hebben we goed kunnen bepalen waar de focus qua tekst en kunstwerken echt op moet liggen en dat hebben we uitgebouwd naar de desktop versie. Hierdoor weten we zeker dat het belangrijkste op elk apparaat goed naar voren komt.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

20210625-MCH-0215_13

Bekijk ook andere projecten!

MKE Groep

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn