Nieuwe website voor Stichting Ondernemersgala Den Haag

Ondernemersgala Den Haag

Een nieuwe website dat resulteert in een mooi, overzichtelijk en Haagse website

Bekijk de nieuwe website op ondernemersgaladenhaag.nl

Als samenwerkingspartner hebben wij de website van Stichting Ondernemersgala Den Haag ontwikkeld met als wens de focus op de verkoop van tafels voor hun benefietgala. Stichting Ondernemersgala Den Haag zet zich elk jaar in voor goede doelen in Den Haag. De website was toe aan een professionaliseringsslag, deze was verouderd en is in een nieuw jasje gestoken. Hierbij is ook het logo onder handen genomen en passend gemaakt bij het gevoel en sfeer die de stichting wilt uitstralen. Samen resulteert het in een mooi, overzichtelijk en Haagse website.

Werkzaamheden voor Stichting Ondernemersgala Den Haag

Nieuw logo

Het ontwerp voor het nieuwe logo heeft een betere aansluiting waar de stichting voor staat. De kleuren geven een chique knipoog naar de kleuren van Den Haag. Ook de elementen van het logo komen terug in de website. Zo ontstaat er een connectie tussen website en logo.

Webdesign

De wensen voor het design waren duidelijk. Het mag een zakelijke, clean en sobere sfeer hebben maar wel classy. Het is voor de Haagse ondernemer dus het Haagse gevoel moet terug komen in de details. Ten alle tijden moet het goede doel prominent op de website aanwezig zijn, de verkoop van tafels.

Webdevelopment

Na akkoord op het ontwerp starten we met de bouw. Als basis is gebruik gemaakt van een Weblane template. Hierin zijn alle sfeer wensen doorgevoerd en is een authentieke website ontstaan. Naast de bouw van de website is er rekening gehouden met Google optimalisatie zodat de website goed gevonden wordt in Google.

Extra functionaliteit

Het grootste doel van de website is het reserveringsformulier. Hiervoor is speciaal een extra functionaliteit aangemaakt. Belangrijkste was dat er een lage drempel is en het makkelijk is voor iedereen om online een tafel te reserveren.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Mockup Ondernemersgala

Bekijk ook andere projecten!

MKE Groep

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn