DutchEnglish

Nieuwe website voor Quinton

Quinton Bhv

Klant

Quinton

Soort project

Nieuwe website

Het resultaat

Bekijk de nieuwe website op www.quintonbhv.nl

Een overzichtelijke website waar de diensten centraal staan

Quinton was op zoek naar structuur en wilt zichzelf beter profileren in de markt. Hiervoor is een duidelijk overzicht en makkelijke navigatie door het aanbod op gebied van BHV van belang.

Werkzaamheden voor Quinton

Webdesign

De website was toe aan een professionaliseringsslag. De focus lag op de splitsing van het aanbod dat Quinton te bieden heeft op het gebied van BHV. Aan het ontwerp is een frisse en kleurrijke twist gegeven. De kleuren zijn behouden voor herkenbaarheid.

Webdevelopment

Het belangrijkste aspect was een helder overzicht van het aanbod van Quinton. De klant moet zich makkelijk kunnen navigeren naar en binnen de ‘Mijn Quinton’ omgeving. De integratie van de online omgeving is gemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen zich makkelijk kan inschrijven voor een cursus, inclusief een duidelijk overzicht van gevolgde cursus binnen de omgeving.

Google-optimalisatie

Een Google geoptimaliseerde website is de eerste weg naar een hogere ranking in Google. Na een analyse zijn zoekwoorden gebruikt om de teksten te schrijven die bij Quinton passen. Hiermee is de basis neergezet om goed gevonden te worden in Google.

Authentieke content

Onze vaste fotograaf heeft op locatie foto’s geschoten om authentieke en persoonlijke beelden te creëren voor de website. Daarnaast zijn de teksten op de website op maat geschreven door onze vaste copywriter. Samen maakt het een authentieke en persoonlijke website.

Mockup Quinton Bhv

Lees ook het volgende project!

Websites
Quinton
Websites
Studio Spaak
Websites
Ondernemersgala
Websites
Linda Wes
Websites
Fysioplein
Websites
Jeugdhulp Holland Rijnland

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn