Nieuwe websites voor restaurant AREIA by Vigo

Areia

De familie Roeleveld keert na 10 jaar terug op de Dr. Lelykade, ditmaal met een nieuw restaurant.

Restaurant Areia is het nieuwe restaurant in de haven van Scheveningen van Cor Roeleveld. Na The Old Jazz, Vigo seafood bar en Vigo Seafoodshop is dit het volgende restaurant dat geopend wordt.

Areia betekent zand in het Portugees, iets wat ook terug te zien is in het interieur in het restaurant, maar ook in zowel de social media branding als de eigen website. Op de kaart zul je een spannende mix van de Mediterrane en Zuid-Amerikaanse keuken terugvinden. Dit betekent naast veel vis, waar de familie Roeleveld om bekend staat, ook een aantal waardige vlees gerechten.

Met een nieuw restaurant moet er ook een bijpassende nieuwe website komen. Op de nieuwe website voor Areia is het de bedoeling dat de potentiële bezoekers van Areia een plek kunnen reserveren in het restaurant en / of het menu kunnen bekijken

Werkzaamheden voor restaurant AREIA by Vigo

Webdesign

In de ontwerpfase hebben we de wensen en behoeften van Cor Roeleveld in combinatie met hun nieuwe branding stijl doorvertaald tot een overzichtelijk en sfeervol ontwerp voor de website.

Webdevelopment

Na afronding van de ontwerpfase zijn we de bouwfase gestart voor het realiseren van de website. In deze fase hebben we het ontwerp omgezet tot een werkende website.

Google optimalisatie

Bij de oplevering hebben wij een basis Google optimalisatie uitgevoerd voor de pagina’s die wij hebben aangemaakt en opgeleverd.

CMS training

Bij oplevering van de website hebben wij zelf ook nog een cms training gegeven aan de klant, zodat in de toekomst de website eenvoudig zelf kan worden beheerd.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Restaurant Areia

Bekijk ook andere projecten!

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

Websites

Duiker

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn