Let’s meet: 070-3229083

Nieuwe website voor Studio Spaak

Studio Spaak

Het eindresultaat: een inspiratievolle en speelse website

Bekijk de nieuwe website op www.studiospaak.nl

Aansluiting bij het DNA van Studio Spaak, dat was het doel voor het nieuwe ontwerp van de website. Een conversiegerichte website, informatief en op het eerste gezicht direct duidelijk wat de aanpak van Studio Spaak is. Kort samengevat, een website waar de boodschap helder is en de weg naar contact eenvoudig is te vinden. Door gebruik van een dynamisch logo, authentieke teksten en beelden is het een toegankelijke en inspiratievolle website geworden.

Werkzaamheden voor Studio Spaak

Webdesign

Voor het design is gekeken naar het DNA van Studio Spaak. Fris, helder, toegankelijk en inspiratie vanuit theater. De oorspronkelijke huisstijl kleuren waren geel en zwart. Deze kleuren komen terug in het nieuwe design maar in een zachtere variant. Hier is blauw aan toegevoegd voor meer variatie en geeft het idee van studio licht.

Webdevelopment

Op de website was het belangrijk dat alle content zoals cases, blogs en video’s, gekaderd en op een logische en overzichtelijke manier werd tentoongesteld. Binnen deze custom gemaakte website is het mogelijk om zelf geselecteerde reviews te plaatsen. Zo kan Studio Spaak zelf kiezen welke reviews waar komen te staan.

Authentieke content

Bij het unieke karakter hoort authentieke content. Om de juiste sfeer over te brengen is het belangrijk om teksten op maat te schrijven en gebruik te maken van authentieke foto’s. Hiervoor hebben onze copywriter en fotograaf samengewerkt met Studio Spaak.

Google-optimalisatie

De website is na een zoekwoorden analyse geoptimaliseerd voor Google. Op basis van deze zoektermen zijn de teksten door onze copywriter geschreven. Hierdoor weet Google precies waar de pagina’s over gaan.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Case Studiospaak

Bekijk ook andere projecten!

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

Websites

Duiker

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn