Nieuwe website voor Valstar Simonis

Valstar Simonis hele site

Valstar Simonis is een onafhankelijk Nederlands advies- en ingenieursbureau op het gebied van duurzaamheid, comfort en veiligheid in gebouwen.

Om een beweging waarin het wat conservatieve beeld van het bedrijf om wordt gebogen naar een herkenbare, persoonlijke en moderne uitstraling. Een branding waaruit moet blijken welke expertise het bedrijf heeft, wat een beeld geeft van de authentieke bedrijfscultuur en de enorme ervaring & prachtige projecten die er in het verleden zijn gerealiseerd.

Werkzaamheden

Webdesign

Met het aanscherpen van de huisstijl hebben we een basis gelegd, die we hebben doorvertaald naar een fris en hip ontwerp.

Huisstijl

Voor Valstar Simonis hebben we de huisstijl aangescherpt, zodat ze een moderne en toekomstbestendige uitstraling krijgen.

Webdevelopment

De website is zo ontworpen dat er meer ruimte is voor variatie. De site bestaat uit verschillende op maat gemaakte templates.

Google optimalisatie

Door de uitgevoerde Google optimalisatie weet Google waarover de pagina's van Valstar Simonis gaan. Hierdoor zullen de pagina's eerder in Google verschijnen.

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Valstar Simonis

Bekijk ook andere projecten!

MKE Groep

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn