Een nieuwe website en online marketing voor Xelion

Xelion

Xelion biedt VoIP telefonie aan uit de cloud.

Xelion biedt VoIP telefonie aan uit de cloud. Zo kunnen medewerkers gemakkelijk zakelijk telefoneren vanaf elke locatie met mobiel, laptop of een vaste telefoon. Deze telefonie oplossing biedt veel functies aan die door de gebruiker volledig te bedienen zijn.

Project

Ter voorbereiding op een online marketingcampagne wilde Xelion een vernieuwde website. Zodat het bedrijf zich krachtiger kan positioneren op het internet.

Het project was opgebouwd uit 3 verschillende fases. De concept-, realisatie-, en de google optimalisatie fases. In de conceptfase wordt de blauwdruk en de inrichting van de website opgesteld. Het aantal pagina’s met de daarbij behorende functionaliteiten wordt vastgesteld. En er is een zoekwoorden- en concurrentieanalyse uitgevoerd. Om de sfeer van de website vast te kunnen stellen is er een moodboard gecreëerd. Vervolgens is het ontwerp en de realisatie van de website van start gegaan. Nadat de Nederlandse versie van de website was opgebouwd. Is er ook een Engelstalige website opgezet. Tijdens het hele webdesign proces is er rekening gehouden met de zoekmachine optimalisatie.

Werkzaamheden

  • Zoekwoordenanalyse
  • Concept creatie
  • Webdesign
  • Google optimalisatie (SEO)

Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar het resultaat?

Xexlion

Bekijk ook andere projecten!

MKE Groep

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

We hebben nog meer cases waar we ontzettend trots op zijn