Let’s meet: 070-3229083

Design & creatie

Onze specialisten ontwerpen visueel aantrekkelijke websites, die geoptimaliseerd zijn voor Google én gericht zijn op conversies.

Webdesigner

Design en creatie voor meer dan alleen websites

Wij helpen bij de professionaliseringsslag van jouw bedrijf. Een goed ontwerp laat jouw bedrijf opvallen en maakt het verschil op het web. Dit hoeft niet alleen een website te zijn, maar kan ook een logo, huisstijl of social media branding zijn. Wij zien alles als een onderdeel van de grote puzzel. Wij helpen je graag om alle puzzelstukken te verenigen, door het inzetten van van o.a. UX Design, Design Thinking en een grote dosis creativiteit.

Websites

Onze ontwerpers creëren een visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp, waarbij er speciale aandacht wordt besteed aan de uitstraling en beleving die bij jouw bedrijf passen.

Logo en huisstijl

Wij creëren logo’s en huisstijlen die passen bij de uitstraling en identiteit van jouw bedrijf. Dus ook voor het ontwerpen van flyers, visitekaartjes en presentatie templates kunt u bij ons terecht.

Social media branding

Om op te vallen in de wereld van social media is effectieve social media branding van onschatbare waarde. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw unieke huisstijl duidelijk tot uiting komt in al jouw social media berichten.​

Voordelen van een goed design

Geen klant is hetzelfde. Daarom is iedere website die SocialLane maakt maatwerk, aangepast aan de wensen en doelstellingen van het bedrijf.

Een goed ontwerp zorgt voor herkenbaarheid en eenduidigheid in alle uitingen. Jouw bedrijf krijgt hierdoor een eigen identiteit waar jouw doelgroep zich in kan vinden of herkennen. Dit zorgt ervoor dat ze je sneller gaan vinden.

Wij zorgen voor een visueel sterk en toegankelijk ontwerp, zodat jouw bedrijf de uitstraling krijgt die het verdient. Hierbij zorgen we ervoor dat er geen enkele groep uitgesloten wordt en iedereen kan genieten van jouw uitingen.

Marketeers bij SocialLane
SocialLane team

Bij design en creatie staat de doelgroep altijd centraal

Design is een proces waarbij we ons focussen op de doelgroep. Wij passen daarom Design Thinking en User Experience Design toe tijdens het gehele designproces, waardoor de doelgroep ten alle tijden centraal staat. Maar of het nu gaat om een website of brandingstijl, we verliezen nooit de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers uit het oog.

De vaarweg naar het online succes

Als wij een ontwerp maken vinden wij het belangrijk om de vaarweg naar online succes zichtbaar te maken. Dit doen wij om structuur en verwachtingen te managen, maar ook om onze ontwerpers de ruimte te geven zich als een vis in het water te voelen. Natuurlijk met als hoofddoel tot een resultaat te komen waar iedereen blij van wordt.

Fase 1: Kick off

We trappen elk project af met een kickoff meeting. Tijdens deze meeting maken we kennis met elkaar en bespreken we de wensen en behoeften van de klant. Dit is een open gesprek tussen de klant en het projectteam van SocialLane en dient als basis voor een succesvolle samenwerking, zodat we zo goed mogelijk kunnen voldoen aan de verwachtingen. Tijdens de meeting zoomen wij in op de brand identity en de boodschap, maar ook op de wensen en doelstellingen van de klant. We maken afspraken over de gewenste beleving, menustructuur en functionaliteiten.

SocialLane team

Fase 2: Schets

Na de kickoff gaan wij naar de tekentafel om wensen en behoeften van de klant vorm te geven, of het nou gaat om een website ontwerp, huisstijl of logo. Door eerst te schetsen, geven we ruimte aan het creatieve brein en zorgen we voor een efficiënte aanpak. De schetsen worden intern met het projectteam en met de klant besproken, om samen de juiste richting, structuur en layout te bepalen.

SocialLane team

Fase 3: Ontwerp

Na het bepalen van de juiste richting, gaan we over tot het concretiseren van de schetsen in een volledig ontwerp. Hierbij transformeren we ruwe schetsen tot doordachte en gedetailleerde uitwerkingen, waar vormelementen en kleuren levendig samenkomen. Onze schetsen worden tastbaar en krijgen vorm in twee verschillende varianten. Dit proces wordt zorgvuldig uitgevoerd, waarbij er altijd rekening wordt gehouden met de bestaande of door ons gecreëerde branding en/of huisstijl. Zo krijgt het ontwerp zijn unieke karakter en sluit het naadloos aan op de specifieke wensen en behoeften van de klant.

SocialLane team

Fase 4: Finetuning

Het gemaakte ontwerp stellen wij voor aan de klanten en nadien ontvangen wij graag feedback, zodat we samen richting de definitieve uitwerking kunnen gaan. Dit zijn vaak de puntjes op de “i”, maar om tot een resultaat te komen waarbij alle betrokken partijen tevreden kunnen zijn is dit een essentiële fase.

SocialLane team

Fase 5: Presentatie

Wij presenteren graag de uitgewerkte ontwerpen bij ons of bij de klant op locatie. Tijdens deze presentatie leggen we gedetailleerd uit waarom we bepaalde keuzes hebben gemaakt en bouwen we een brug naar het DNA en de cultuur van het bedrijf. Natuurlijk komt hierbij ook naar voren hoe we hebben ingespeeld op de wensen en behoeften van de klant. Aan het einde van deze fase leveren wij de definitieve ontwerpen aan. Dit kan afhankelijk zijn van het type design, bijvoorbeeld een flyer, banner, social media uiting of huisstijlhandboek etc.

SocialLane team

Projecten waar wij design en creatie al voor hebben ingezet

Websites

Canon Business Center Nederland

Websites

Duiker

Websites

Avifauna

Websites

Quinton

Websites

Studio Spaak

Websites

Ondernemersgala

Websites

Linda Wes

Websites

Fysioplein

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane