Design & creatie

Voor het ontwerpen van een complete huisstijl tot het design van een visueel aantrekkelijke website.

Webdesigner

Design dat jouw bedrijf laat opvallen

Wij helpen bij het professionaliseren van jouw bedrijf. Een sterk design geeft betekenis aan je merk, zorgt voor herkenbaarheid en laat jouw bedrijf opvallen. Dit geldt niet alleen voor een website, maar ook voor een logo, huisstijl of content op social media. Wij zien alles als een onderdeel van de grote puzzel. Wij helpen je graag om alle puzzelstukken te verenigen, door het inzetten van o.a. UX Design, Design Thinking en een grote dosis creativiteit.

Logo en huisstijl

Wij creëren logo’s en huisstijlen die passen bij de uitstraling en identiteit van jouw bedrijf. Dus ook voor het ontwerpen van flyers, visitekaartjes en presentatie templates kunt u bij ons terecht.

Websites

Onze ontwerpers creëren een visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp, waarbij er speciale aandacht wordt besteed aan de uitstraling en beleving die bij jouw bedrijf passen.

Social media branding

Om op te vallen op social media is effectieve branding van onschatbare waarde. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw unieke huisstijl duidelijk tot uiting komt in al jouw social media berichten.

De vaarweg naar online succes

Als wij een ontwerp maken, vinden wij het belangrijk om de vaarweg naar online succes zichtbaar te maken. Dit doen wij om structuur en verwachtingen te managen, maar ook om onze ontwerpers de ruimte te geven zich als een vis in het water te voelen. Natuurlijk met als hoofddoel tot een resultaat te komen waar iedereen blij van wordt.

Fase 1: Kick off

We trappen elk project af met een kickoff meeting. Tijdens deze meeting maken we kennis met elkaar en bespreken we de wensen en behoeften van de klant. Dit is een open gesprek tussen de klant en het projectteam van SocialLane en dient als basis voor een succesvolle samenwerking, zodat we zo goed mogelijk kunnen voldoen aan de verwachtingen. Tijdens de meeting zoomen wij in op de brand identity en de boodschap, maar ook op de wensen en doelstellingen van de klant. We maken afspraken over de gewenste beleving, menustructuur en functionaliteiten.

SocialLane team

Fase 2: Schets

Na de kickoff gaan wij naar de tekentafel om wensen en behoeften van de klant vorm te geven, of het nou gaat om een website ontwerp, huisstijl of logo. Door eerst te schetsen, geven we ruimte aan het creatieve brein en zorgen we voor een efficiënte aanpak. De schetsen worden intern met het projectteam en met de klant besproken, om samen de juiste richting, structuur en layout te bepalen.

SocialLane team

Fase 3: Ontwerp

Na het bepalen van de juiste richting, gaan we over tot het concretiseren van de schetsen in een volledig ontwerp. Hierbij transformeren we ruwe schetsen tot doordachte en gedetailleerde uitwerkingen, waar vormelementen en kleuren levendig samenkomen. Onze schetsen worden tastbaar en krijgen vorm in twee verschillende varianten. Dit proces wordt zorgvuldig uitgevoerd, waarbij er altijd rekening wordt gehouden met de bestaande of door ons gecreëerde branding en/of huisstijl. Zo krijgt het ontwerp zijn unieke karakter en sluit het naadloos aan op de specifieke wensen en behoeften van de klant.

SocialLane team

Fase 4: Finetuning

Het gemaakte ontwerp stellen wij voor aan de klanten en nadien ontvangen wij graag feedback, zodat we samen richting de definitieve uitwerking kunnen gaan. Dit zijn vaak de puntjes op de “i”, maar om tot een resultaat te komen waarbij alle betrokken partijen tevreden kunnen zijn is dit een essentiële fase.

SocialLane team

Fase 5: Presentatie

Wij presenteren graag de uitgewerkte ontwerpen bij ons of bij de klant op locatie. Tijdens deze presentatie leggen we gedetailleerd uit waarom we bepaalde keuzes hebben gemaakt en bouwen we een brug naar het DNA en de cultuur van het bedrijf. Natuurlijk komt hierbij ook naar voren hoe we hebben ingespeeld op de wensen en behoeften van de klant. Aan het einde van deze fase leveren wij de definitieve ontwerpen aan. Dit kan afhankelijk zijn van het type design, bijvoorbeeld een flyer, banner, social media uiting of huisstijlhandboek etc.

SocialLane team

Voordelen van een goed design

Geen klant is hetzelfde. Daarom is iedere huisstijl of website die SocialLane ontwerpt maatwerk, aangepast aan de identiteit, wensen en doelstellingen van het bedrijf.

Een goed ontwerp zorgt voor herkenbaarheid en eenduidigheid in alle uitingen. Jouw bedrijf krijgt hierdoor een eigen identiteit waar jouw doelgroep zich in kan vinden of herkennen. 

Wij zorgen voor een visueel sterk en toegankelijk ontwerp, zodat jouw bedrijf de uitstraling krijgt die het verdient. We zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van jouw uitingen.

logo en huisstijl ontwerpen
SocialLane team

Bij design en creatie staat de doelgroep altijd centraal

Design is een proces waarbij we ons focussen op de doelgroep. Wij passen daarom Design Thinking en User Experience Design toe tijdens het gehele designproces, waardoor de doelgroep ten alle tijden centraal staat. Maar of het nu gaat om een website of brandingstijl, we verliezen nooit de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers uit het oog.

Met SocialLane de juiste koers varen?

Als je klaar bent om jouw online presentatie naar een hoger niveau te tillen, neem dan contact op met SocialLane. Ons team staat klaar om samen met jou een krachtige merkbeleving te ontwikkelen die je bedrijf zal laten groeien.

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane