5 fases voor de realisatie van een nieuwe website

Elk bedrijf is uniek. De website moet daarom met een herkenbare, professionele en kwalitatieve uitstraling vertellen wat het positionering en de services van het bedrijf zijn.

Realisatie nieuwe website SocialLane

De persoonlijke aanpak van SocialLane

Voor de realisatie van een website doorlopen wij 5 fases. Door deze fases verloopt het proces soepel en zijn webdesign, development en online marketing optimaal op elkaar afgestemd.

Alles bij elkaar resulteert in een Google geoptimaliseerde website met de branding & beleving die kenmerkend is voor de opdrachtgever en aansluit op de doelgroep. In ons 5 fase model doorlopen wij de volgende sprints:

Fase 1: Kick off

We trappen elk project af met een kickoff meeting. Tijdens deze meeting maken we kennis met elkaar en bespreken we de wensen en behoeften van de klant. Dit is een open gesprek tussen de klant en het projectteam van SocialLane en dient als basis voor een succesvolle samenwerking, zodat we zo goed mogelijk kunnen voldoen aan de verwachtingen. Tijdens de meeting zoomen wij in op de brand identity en de boodschap, maar ook op de wensen en doelstellingen van de klant. We maken afspraken over de gewenste beleving, menustructuur en functionaliteiten.

SocialLane team

Fase 2: Ontwerpfase

Met aanlevering van de brandguide (huisstijl, logo, kleurgebruik & lettertype) maakt onze designer een ontwerp. Eerst komt hij met een voorstel van de homepagina en een subpagina. Samen zorgen we voor de finetuning van het ontwerp waarna we het definitief maken en het design voor meerdere pagina’s gaan uitwerken.

SocialLane team

Fase 3: Bouwfase

Onze webdevelopers bouwen de templates en zorgen voor de integratie van alle functionaliteiten. Wij maken een website die veilig is, een hoge pagespeed heeft en goed mobielvriendelijk is. De website is makkelijk te onderhouden, kan uitgebreid worden en voldoet aan alle moderne eisen. De website bouwen wij in WordPress en gebruiken daarvoor ons BoilerLane-platform.

SocialLane team

Fase 4: Google optimalisatie

Met onze input voor de Google-optimalisatie geven wij een injectie aan de vindbaarheid van de website in Google. De zoekwoordenanalyse vormt de basis voor de onsite-optimalisatie. Wij geven ook altijd een advies over de verdere invulling van de Google Marketing.

SocialLane team

Fase 5: Testen en lanceren

Wij testen de website op de nieuwste versie van verschillende browsers en op die van 2 versies terug. Wij doen een speedtest en testen de website op mobielvriendelijkheid. Na de testfase begeleiden wij de migratie en oplevering.

SocialLane team

Ingrediënten voor een lange-termijnsamenwerking

Wij geloven in de kracht van een sterke branding i.c.m. een doordachte inzet van de website & online marketing. Hierin werken wij vanuit de wensen, verwachtingen en doelstellingen van de klant. 

Dat betekent dat onze mensen goed luisteren, creatief zijn en de juiste route zoeken op weg naar het gewenste online succes. Zo hebben wij specialisten voor webdesign, webdevelopment en online marketing. Ook focussen wij op klanttevredenheid, online succes en hebben wij aandacht voor ontwikkeling en borging van DNA van het bedrijf.

Indien je benieuwd bent naar de ervaringen van anderen, is het mogelijk om referenties op te vragen.

Webteam SocialLane
Dion-cropped

“Het enthousiaste team van SocialLane heeft ons van begin (uitwerken concept) tot einde (de livegang) enorm goed geholpen bij ons website-project. Wij zijn dan ook erg blij met het mooie resultaat!”

Erions

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane