Web-
development

SocialLane maakt websites op maat. We ontwerpen en bouwen in multidisciplinaire teams, waarbij onze webdesigners een ontwerp maken, onze webdevelopers de website bouwen en onze online marketeers zorgen dat de website goed vindbaar is in Google. Dat is webdevelopment bij SocialLane.

Webdevelopment bij SocialLane

Webdevelopment voor online succes

Op de website staat de bezoeker centraal. Hier houden we tijdens het ontwerpen en bouwen van de website al rekening mee. Onze webdesigners en webdevelopers beginnen pas met hun werkzaamheden nadat we de marketingdoelstellingen en -strategie van de website hebben bepaald.

Ook denken we bij het webdevelopment verder dan alleen het design van de website. We richten ons op de gebruiksvriendelijkheid, de vindbaarheid in Google en natuurlijk op het binnenhalen van zoveel mogelijk conversies.

De voordelen van webdevelopment bij SocialLane

Maatwerk

Geen klant is hetzelfde. Daarom is iedere website die SocialLane maakt maatwerk, aangepast aan de wensen en doelstellingen van het bedrijf.

WordPress CMS

Door het gebruik van WordPress, ben je na oplevering van de website niet meer afhankelijk van ons als webdeveloper.

Eigen template

Met ons eigen template zorgen we voor nog meer gebruiksvriendelijkheid. Ook maakt het de website sneller en daardoor beter vindbaar in Google.

Google-optimalisatie

Onze webdevelopers werken nauw samen met onze online marketeers. Na oplevering van de website is deze geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google.

webdesign team
IMG_2811-scaled

Een veilige website

Er gaan verhalen rond over de veiligheid van WordPress. Met de juiste instellingen en tools is WordPress echter uitstekend beveiligd tegen hackers. Daarnaast is het belangrijk om een website na het bouwen up-to-date te houden. Wij bieden daarom verschillende pakketten aan om back-ups te maken van uw website-plugins en eventueel het thema te updaten. Want een verouderde website is gevoeliger voor hackers. Dat is juist wat wij willen voorkomen!

Dion-cropped

“We zijn op de hoogte van de meest recente technologie in webdevelopment. En dat passen we graag toe!”

Mitchell Kamp,
Señor Webdeveloper

MKE Groep

Websites

ONL voor Ondernemers

Websites

BLOW Beach House

Websites

Canon Business Center Nederland

Online Marketing

Werkse

Online Marketing

LifeCheck campagne budgetcoaching

Websites

Duiker

Online Marketing

Miljoenenontbijt 2023

Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane