Whitepaper Installeren GA4

Google Analytics is niet weg te denken binnen een organisatie. Als marketeer wil je weten én meten wat er op de website gebeurt. Als je dit wilt blijven doen, is het noodzakelijk om actie te ondernemen, want per 1 juli 2023 verdwijnt de 'oude' Universal Analytics, dus ga nu
Overstappen naar GA4!

GA4 Meetup

Whitepaper downloaden
Installeren GA4

In deze whitepaper staan de stappen om een GA4 property aan te maken en deze verder in te richten. Vervolgens staat ook uitgelegd hoe je een Google Tag Manager account maakt en GA4 hieraan koppelt.

Vul hiernaast je gegevens in en je krijgt direct toegang tot de whitepaper. Natuurlijk kun je deze dan ook downloaden.

Verlies geen data, installeer nu Google Analytics 4

Google Analytics 4 is van groot belang voor bedrijven en organisaties die inzicht willen krijgen in het gedrag van hun online publiek.

Na 1 juli 2023 wordt er geen nieuwe data ingeladen in Universal Analytics. Ook worden de gegevens van Universal Analytics niet meegenomen naar het nieuwe Google Analytics 4. Het is dus belangrijk dat je zo snel mogelijk GA4 instelt. Hoe sneller hoe beter.

In onze whitepaper nemen we je mee in de belangrijkste stappen voor het aanmaken van een GA4 account. Na het installeren van Google Analytics 4 kan jouw bedrijf weer de nodige stappen zetten om de online aanwezigheid te verbeteren.

Direct hulp bij het installeren van Google Analytics 4

Heb je geen tijd om GA4 te installeren en wil je wel hulp bij het installeren van GA4? Met onze GA4 Package Deal zorgen wij voor de installatie en de inrichting van GA4. Daarnaast geven wij toelichting op het gebruik van GA4 middels een online webinar.
Leuk dat je interesse toont!
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.
Groetjes, SocialLane